Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a szex? Miért az mindennek az alapja?
"Nem buzerálja az agyam 5 percenként, hogy toszni kéne. "
De én meg pont, hogy szüntelenül ezen gondolkodom. Mármint magán a témán.
Főleg az aszexuálisok gondolják úgy hogy ez nem normális, de vannak akik annyira érzelmesek, hogy szerelem nélkül nem megy a dolog. Én az utóbbiba tartozom, de ha szerelmes vagyok, napi 1x biztos eszembe jut a szex. Ez a normális.
Aki nem aszexuális, az igenis gondol rá, és nem úgy ahogy ti leírjátok. Én nem b*szni akarok meg toszni vagy hogy írtad...
Nekem a szeretkezés az egyik leggyönyörűbb dolog a világon, romantikus, érzelmekkel teli, persze hogy gondolok rá. A madarak csicsergése is gyönyörű, de az max 10 percig köti le a figyelmemet és maximum havonta 1x....
DE HÜLYE válaszok vannak!
semmi köze ahhoz hogy jó, meg a festészethez semmi.
Fajfenntartás, így jöttünk létre, és úgy tűnik hogy működik, egyre több ember van.
Ugyanez van az állatoknál is. 2 fontos dolog van az életösztön, hogy ne haljunk meg és a szex, vagyis a szaporodás hogy utódaink legyenek.
Mivel az már nem fontos a mai világban hogy szaporodjunk, vagyunk elegen, ezért remélem az emberiség szép tudatosan rá fog jönni, hogy a boldogság/szex stb helyett tudatosan fejlődjön.
Persze, fajfenntartás. Akkor minek a család?
A szex emberi értelemben -nem a frusztrált gyksok által-az emberi nem két tagja közötti kölcsönös vonzódásának legőszintébb kifejeződése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!