Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg vagyok, vagy a mai világ Lányi betegek?
Figyelt kérdés
Már egy jó idelye, hogy az átlagnál kisebb termetű lányok jönnek be...a kb.145-150cm.
Nem kell nagy mell vagy nagy segg,csupán egy gyönyörű,aranyos arcra van szükség a csábítás hoz.
Nem érzem magam pedofilnak, de tény, van hogy sokszor gyönyörű 5.-es lányokat látok és szebbnek látom a kamasz koróuknál,van amelyikkel megpróbáltam elképzelni a szexet,de mindig megszakadt,mert mindig arra eszméltem rá,hogy "ő még csak egy gyerek".
Nem a testére vágyom a kislánynak,hanem a szeretetére.
2017. nov. 14. 13:57
11/17 anonim válasza:
Te vagy a beteg... pedofil féreg.
12/17 anonim válasza:
146 cm vagyok
Igaz D kosaras cicivel
De kb 5.es azaz 12 éves koromtól nem növök
L 23
(VAN PÁROM)
13/17 anonim válasza:
@utolsó :D gyenge próbálkozás ez a: "(VAN PÁROM)"...Hiába is, mivel nem fog rád gerjedni a kérdező :S
14/17 anonim válasza:
Miért a lányok lennének betegek? Ők nem "csábítanak", nem is tudnak semmiről, ők gyerekek, tudod, akik éppen most tanulják még a maradékos osztást, meg disney meséket néznek. Ne told rájuk a saját szarságaidat.
15/17 anonim válasza:
:( szegeny kislanyok istenem. Ott allnak veled szemben amikor te arra akarsz gondolni, hogy mit tennel veluk.... remelem sose lesz modod elesben kiprobalni... modod... merszed!!!!!!
16/17 anonim válasza:
"van amelyikkel megpróbáltam elképzelni a szexet" Undorító. Méghogy a lányok a betegek.
17/17 anonim válasza:
Basszus, valami tetű pedofil idejár lepontozni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!