Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gond lenne velem? Eddig sosem gondoltam erre bajként.
De mégis kinek probléma, hogy maszturbálsz-e vagy sem?
Eddig, én úgy tudtam, hogy ez magánügy.
Mégis miért kéne ezt, kibeszélni, ha te meg megvagy nélküle, akkor mit számít, hogy más mit gondol?
Ismerkedésnél probléma, ha már a szex is szóba kerül.A férfiak jó része szerint gond van nálam, mivel nincs szükségem az önkielégítésre.
Eddig én sem problémáztam ezen, mivel nem gondoltam annak.Csak már sorozatban kapom ezeket a reakciókat erre.
ez csak akkor probléma, ha a kielégületlenség feszültté, hisztissé tesz és nem megoldható gyakrabb együttlét
nálam az exnél ez volt, hogy heti 1-2x találkoztunk, vagy 2 hetente 1x, ahogy alakult és elég hisztis volt, általában véve is, tehát nála nem biztos, hogy ez volt a forrás, de lehet ha masztizott volna nyugodtabb lett volna
24F
Köszönöm a privát válaszokat.Itt válaszolnék a kérdésekre.
Normális nő vagyok, aki élvezi a szexet, ismerem mi a jó nekem a saját kezem nélkül is.Nem vagyok gátlásos sem, ha valakivel megtalálom az összhangot.
Próbáltam már, tehát nem vagyok zöldfülű, de nem hozott lázba, ezért sem erőltettem.
Tudod, én férfiként azt mondom, hogy aki az ember maszturbálási szokásait kritizálja, azzal jobb nem is kezdeni.
Ép embert rohadtul nem zavarna, sem az, ha soha nem csinálnád, sem az, ha napi négyszer. A nem normális meg az, aki ezen lovagol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!