Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy se?
Figyelt kérdés
Van egy férfi ,akivel kicsit összemelegedtem. Hát nem is tudom én szeretnék is meg nem is még vele lenni. Nem tudom,úgy érzem neki nem vagyok elég fontos. Amikor voltam bennt nála ,látszott rajta ,hogy örült nekem,meg elkérte a számom is. De valamiért nem keres. Mit tegyek?2017. nov. 13. 20:01
1/5 A kérdező kommentje:
Ja nincs neki senkije
2017. nov. 13. 20:02
2/5 anonim válasza:
Sose fuss pasi után.
Ha ő nem lép, vagy tesz érted valamit, akkor ne tégy semmit azon kívül, hogy “leadod a jelzést”: részedről mehet a dolog.
Nem neked kell a sárkányölő lovagnak lenned.
3/5 anonim válasza:
Nálunk barátnőm kezdeményezett anno es lassan kér éve együtt vagyunk. Nem ölt ő se sárkányt csak kicsit egyértelműbben jelezte a dolgot. Ez a ne fuss egy pasi után szerintem kib*szott maradi felfogás. Nem kell ot futni az, hogy te írsz rá elsőnek nem futás.
4/5 anonim válasza:
kérdezd meg tőle. fuss utána nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!