Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe? (bővebben leírásban)

Figyelt kérdés

Van egy több éve tartó párkapcsolatom, ahol a szex kb hetente van. Én többet szeretnék, jeleztem is párom felé többször, mindig azt mondta hogy igyekszik, de nem változott semmit az elmúlt ~ 3/4 - 1 évben.

Nagyon hiányzik a szex és nagyon kevés és már nem bírom ezt a sok önmegtűrtőztetést és nem jó érzés hogy ennyit (heti 4-5) kell maszturbálnom amellet hogy párom van.

Amúgy ezen kívül rendben vagyunk, szeretjük egymást, a legjobb barátom. Kedves, szeret és tisztel..

De én szexet akarok. Van egy ismerősöm akivel már 1000 éve ismerjük egymást és nagyon kívánjuk is egymást. Nyilván nem szeretnék vele addig lefeküdni, amíg barátom van, de nem tudom mit csináljak... annyira kívánom és már annyira nehezen állom meg. De közbe a barátom is szeretem, de ő nem elégít ki.. Tanácstalan vagyok :S :S

2017. nov. 13. 00:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Számodra ez komplikált dolog. De igazábol nagyon egyszeru, így kivulrol nézve. Ez a kapcsolat már elveszett. A szeretet és a jófejség egy dolog, és másik a testi vonzalom. Annak ugyan ugy részének kell, hogy legyen egy kapcsolatnak. Elobb vagy utobb (ha folytatod a kapcsolatot, és bocsi nem lekurv..zlak) de meg fogod csalni. Ennek így nincs értelme. Az a legtisztább, ha belátod hogy ez így vele kevés. Megérdemli a fair viselkedést és szakíts vele. M0g fiatalok vagytok, talál magának mind a ketto olyat, akivel minden téren osszepaszzol.

26F

2017. nov. 13. 09:20
 12/14 A kérdező kommentje:
De ha mindezek mellett nagyon szeretem ? :( Felek hoyg rossz döntést hozok
2017. nov. 13. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Az hogy szereted nem változtat a véleményemen semmit. Attol csak neked lesz nehezebb meghoznod a dontést. Tudom hogy szereted és fájna ezt meglépni, de ez a sex hiányos dolog szerintem egy elég nagy gond és hiány koztetek, ami az egyik alapkove a kapcsolatnak. Szex és szerelem egyutt jár. Rovid távon biztos fájna a szakítás egy szeretett emberrel, de hosszú távon ez lenne a helyes lépés (szerintem).
2017. nov. 13. 12:29
 14/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Csak még én érzem magam szar embernek aki emiatt szakít, hiszen ez csak szex... de közbe mégis sokat számít. Az önbizalmamnak sem tesz túl jót hogy hiába veszek szexi fehérneműt, vagy kezdeményezek, vagy bármi, de inkább csak cukinak tartja vagy max megpaskolja a seggem, "jókutya".

fszmrt ilyen nehéz..

2017. nov. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!