Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha korom sötétben nem tudom neki berakni, akkor az az én hibám?
Igen, te vagy a béna.
Addig ne akarj dugni, amíg nem tudod vakon is, hogy hol a hüvely.
Szerintem is te vagy a béna, már bocs! :D
Ennyire nem érzed a partneredet? Akkor inkàbb még ne erőltesd ezt.
Hát nézd... teljesen igazad van: a kormányrudat megfogni sokkal könnyebb, mint megtalálni vele a lukat. Ő meg ugye... tudja, hogy hol van a luk. Szóval ha akarja, akkor fogja meg, oszt' tegye be!
Egyébként meg gyakoroljatok félhomályban. Sokat, mer' az jó! ;)
A nejem mindig elkapja és cirókázza vele a csiklót és a LYukacskát, azt beteszi magának. 10ből 9x
Neki ez jó én meg nem ellenkezem :)
Azok a legjobb válaszolók, akik szerint, ha nem tudod berakni segítség nélkül, ne dugj. Ezt a baromságot! Mi az, amit gyakorlat nélkül meg lehet tanulni a páros szexben? Alig valamit, ezt biztos nem. Nem tudod hogy kell? » ne dugj! » nem is fogod tudni.
Akinek meg elsőre ment, annak biztos jobb adottságokkal rendelkezett a partnere is. Pl. nagyobb volt a hüvelye/hüvelybejárata/jobban szétnyílt felizgulva, vékonyabb volt a combja, kisebb a feneke,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!