Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is vonzanak az egyenru...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is vonzanak az egyenruhás férfiak?

Figyelt kérdés

Ezalatt rendőr, katona, tűzoltó egyenruhás emberkre gondolok.

Természetesen lányok válasza érdekel, én is lány vagyok, de fiúk is írhatnak, hogy nekik bejönnek-e az egyenruhás nők :)

2017. nov. 10. 19:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

A véletlen hozta így de a barátom rendőr. Nem emiatt vagyok vele, nekem természetes ha egyenruhában van, de az igaz szerintem is hogy nagyon férfias a legtöbb egyenruha :)

23N

2017. nov. 10. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
A papok nem számítanak egyenruhásnak?
2017. nov. 10. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
ugy gondolom elmegyek rendőrnek és itt a válaszokból kiindulva gerincsorvadásba fogok szenvedni:)
2017. nov. 10. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Igen, szívesen ismerkednék egyenruhás férfiakkal vagy kalandoznék is velük :)
2017. nov. 10. 20:21
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Igen

Mercedes Benz gyári melósok is Egyenruhában vannak.

És k.va jó seggük van bene. Máramelyinek

2017. nov. 10. 21:03
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

Tűzoltó és Katona

A rendőr segghülye

2017. nov. 10. 21:04
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

A tűzoltók engem is.a bázis szomszédjában lakom, állandóan látom őket, meg hát elég kis huncutok, csekkolgatják a csajokat rendesen.

Egyszer majdnem kalandoztam az egyikkel, tán óriási vesszője van,de sajna mégse jött össze, pedig megvesszőzhetett volna. :D

2017. nov. 10. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
65%

A rendor nagyon tetszik nekem is. :)

Mikor a parom rendeszetis suliba jart, felavattuk parszor a szerkot, volt mindkettonkon. :)

Sajnos nem sikerult a suli. :(

2017. nov. 10. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
65%
Volt katona pasim..:D Huhh de minden egyenruhát imádok. Rendőr, tűzoltó, katona 21/L
2017. nov. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!