Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok szűz fiúnak?
Pedig el kéne mondani, mert egy kapcsolatban az őszinteség fontosabb, mint az első közös együttlét.
Egyébként úgyis hamar ki fog derülni, mert fél percnél többet nem leszel a csajban.
Hacsak: nem vered ki előtte(vagy ő nem orálozik).
Elmondani nem tudom nemi semmiféleképpen? Mert? Néma vagy?
Hazugsággal indítasz egy kapcsolatot? Gratulálok, barátom!
Kb eddig is fog tartani a dolog.
Szerelmes vagy, de őszinte már nem tudsz lenni.
A csaj kb fél perc alatt fogja levágni, hogy neked ez az első.
A tanácsom az, hogy legyél őszinte.
Azt, akkor mi van én meg egész életembe szűz leszek még sem sírok , igaz horoszkópom által na :D
Legyél laza csinálj úgy, mintha tök természetes lenne minden nem kell ráparázni a dologra. Csapd ki otthon kétszer előtte! Ez sokat fog segíteni, abban, hogy ne 2 perc legyen a dolog. Nem kell ezt túl parázni bár nem értem, miért nem mondhatod el amúgy? 38F
Én is úgy veszítettem el, hogy a csaj azt hitte, hogy már voltam lánnyal. Nem veszik észre. Hacsak azt sem tudod hova kell bedugni vagy ilyesmi.
Ha bénáskodsz akkor elég azt mondani, hogy izgulsz vagy már régen nem csináltadd.
Mennyi haszontalan választ kap itt szerencsétlen... ha elmondja, alap esélye nem lesz soha egy nőnél se.
A nőknél a jelentéktelen lúzer kategória bármelyik 15-16 év feletti szűz pasi.
Nekem egyik nő azt mondta, alap elvárás, hogy egy férfi 20 éves korára legalább 2 tucat nőn legyen túl. Azalatt csak puhap*csű kisfiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!