Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha megujjaztok egy csajt, van, hogy nem mostok utána kezet, hogy szagolhassátok még a punci illatát az ujjatokról?
Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 11:47
1/7 anonim válasza:
Nem, sőt még csak azt az érzést se szeretem, ahogy rászárad a máz és megkeményedik a bőröm... -.-
2/7 anonim válasza:
Én megmosom utána, de ha egy ideig rajta marad, az sem gond, de külön szagolgatni nem szoktam.
3/7 anonim válasza:
Az hagyján, hogy nem mossuk meg, de még zacskót is húzunk rá, hogy még véletlen se érje víz, fürdéskor is kilógatjuk a kádból, majd a melóhelyen vagy suliban ezt mutogatjuk egész nap, persze fizetniük kell érte, mint a kiállításért vagy a múzeumban :)
4/7 anonim válasza:
Hogy te milyen perooo.... vagy.
Ha te lány vagy ?! Te sem kanál kezet utánam?
6/7 anonim válasza:
Én a tökeimmel vagyok így. Miután spriccig lovagol, nem zuhanyzom le órákig, hogy ha megvakarom a golyókat, érezhessem rajtuk a punci aromáját.
7/7 anonim válasza:
Az én parterem nem mossa meg. Egyszer induláskor szóltam neki, hogy nem mosott kezet. Erre csak közölte, hogy tényleg nem, de szándékot sem mutatott rá. Viccesen mondtam, hogy "fúj", erre ő csak annyit mosolyogva, hogy "ez nem fúj". :D Nem tudom mit csinál a puncis kezével miután elment tőlem, erre nem kérdeztem rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!