Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hűséges férfiak, ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges férfiak, ha a párotok előállna a hármas szex felvetésével nektek, akkor utána másképp állnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Nagyon izgatna,ha úgy szexelhetnék mással,hogy azt a férjem is lássa. Belemennék fordítva is,bevonhatunk lányt is. De amennyiben a férjemnek ez nem tetszik,akkor természetesen nem erőltetem. Ilyenkor viszont máshogy állna hozzám szerintetek? Gyanakodna vagy kiábrándulva? Persze meg lehet beszélni,na de ez pont az a téma,hogy ha felhozom,akkor már nem szívhatom vissza.

24N

2017. nov. 9. 07:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

En onzo vagyok. Masik ferfit nem akarnek, csaj (ha csinos) johetne.

40f

2017. nov. 9. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Régen rossz, ha a pároddal nem tudsz MINDENT megbeszélni, legyen az a legmocskosabb fantáziád is. Azok, akik azt írták, hogy azonnal elválnának, hogyan várják el az őszinteséget, ha rögtön hisztizni kezdenek? Senki nem tehet a gondolatairól, de ne legyen már r*hadék, csak mert a TÁRSÁNAK elmondja, mi jár a fejében. Ez lenne a normális, nem??
2017. nov. 9. 11:30
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Én benne lennék de csak akkor ha én is beszállhatok. Szóval nem végignéznem kell. De nyilván egyénfüggő. Hatalmas bizalom kell hozzá, és a megfelelő perverzitás mindét fél részéről ami ritka. :) Én az előző barátnőmnél vetettem fel ezt és sose akart belemenni. Ritka az olyan amikor a nő szeretné kipróbálni.
2017. nov. 9. 12:15
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit korai volt ez a férjhez menetel.
2017. nov. 9. 16:27
 15/18 János Gilján ***** válasza:
100%

Én 11 éve vagyok együtt a feleségemmel, nem tudom elképzelni róla, hogy kipattanjon egy ilyen gondolat a fejéből. Mindazonáltal, amennyiben ez mégis megtörténne, elbeszélgetnék vele, hogy miért jutott ez most az eszébe és miért izgatja a kérdés.

Ha tényleg fontos lenne neki, valószínűleg beleegyeznék és igyekeznék nyitottan hozzáállni a kérdéshez, megtalálni benne magam is az élvezetet.

Viszont ez csak az elméleti véleményem, hogy valójában mit éreznék és mit tennék, az csak akkor derülne ki, ha a párom valóban előállna egy ilyen felvetéssel...

2017. nov. 10. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
A tizenkettes írja jól. Bele kell, hogy férjen egy kapcsolatba egy ilyen felvetés, ahogyan az is, hogy ha az egyik félnek nem fér bele a dolog akkor visszautasíthassa. Nálunk a feleségem vetette fel, először lánnyal, aztán fiúval csináltuk. Jó volt, valószínűleg fogjuk is még csinálni. Nem tekintek rá másképp, Ő sem rám. Szeretjük egymást, rendben vagyunk. :)
2017. nov. 10. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
Én a feleségemmel vagyok egy PÁR. Nekem nem fér bele egy harmadik személy. Fiatal koromban természetesen kipróbáltam, de sohasem az aktuális PÁr-ommal, és sohasem + férfitaggal, mert engem baromira zavarna még a közelsége is, nem hogy egy nőt dugjak vele.
2017. nov. 10. 11:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Én szivesen végignézném ahogy jól megdolgozzák az asszonyt! 29/f
2018. jan. 20. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!