Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért ítélik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ítélik el ennyire ezért a nőket? Valóban ri***cos viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Nemrég néztem a Feleségek luxuskivitelben c. sorozatot, amiben van több olyan rész is, hogy a sorozatban szereplő nők "kiéhezett bakfisként" (ezt a kifejezést egy blogon olvastam) méregetik a pasikat, illetve mondják több pasasra is, hogy milyen jól néz ki, illetve az egyikük elkezd flörtölni egy hajóskapitánnyal. Ez utóbbi egyébként akkor pont szingli. Na és több helyen is láttam, hogy írták, hogy ezek milyen ri***osan viselkedtek meg hogy mit képzelnek magukról meg hogy ez milyen hülyeség.

Alapból nem szimpik nekem ezek a csajok, de ezen azért elgondolkodtam, hogy ezért miért számítanak "prostituáltnak"? Tudtommal a férfiak is nézik a nőket, nős férfiak is, sőt, 0-24-ben folyamatosan méregetik őket, a mellüket a feneküket, még osztályozzák is őket, és az összes nőnek azonnal a mellét nézik meg vagy talán a fenekét. Sőt, alkalomadtán még meg is dugnak egy csomó nőt, még akkor is, ha van feleségük. De már ha egy nő kijelenti egy férfiról, hogy helyes vagy jóképű, attól már mindjárt r***nc lesz? Vagy ha megnézi a fenekét, vagy hogy mennyire izmos, és azt is beszámítja a pasas vonzóságába?

Miért? Nem nézhetjük meg maguknak a pasikat, nekünk meg van tiltva, be kell kötni a szemeinket, és csak és kizárólag belső tulajdonságok alapján választani, amikor a férfiak úgyis 90%-ban a nő külsejét nézik?

Bocs, ha egy kicsit felháborodott femináci benyomását keltettem :D De ezen egy kicsit kiakadtam mostanában. Na mindegy :D Előrebocsátom, nem gyűlölöm a férfiakat, sőt. Csak kicsit idegesít ez a kettős mérce. Ha a sorozat ötvenes, gazdag sugar daddy pasasokról szólna, és mondjuk az lenne benne, hogy naponta 5 prostituáltat dugnak meg, az sem zavarna senkit, de így, hogy nőkről szól, egy kis "jópasi"-zásra is kiakadnak és háborognak, hogy micsoda dolog ez.

2017. nov. 8. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele.
2017. nov. 9. 06:50
 12/18 A kérdező kommentje:

8: Jól van na, akkor aki férfiakkal feküdt le. Szó sincs róla, hogy világgá kéne kürtölni, hány férfival/nővel feküdt le az ember. De ha már éppen megkérdezik és őszintén válaszolnak, akkor ne az legyen már, hogy a férfiaknak több partner "megengedett", a nők meg csak egy férfival fekhetnek le életükben, két szexuális partner esetében már k**vák.

10, 11: köszi! :D Végre normális válaszok, amik a kérdésemre válaszolnak és nem a női nemet ostorozzák.

2017. nov. 9. 08:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyébként ez baromi nagy általánosítás, ahogy az is, hogy csak a cs.csöket nézzük. Kár volt beleírni a kérdésbe, mert ezzel csak kifejezted az elfogultságodat.

Én pl nem tartom gáznak ha egy lány vágy a szexre vagy ha több partnere van. Nincs para.

Mondjuk az ilyen műsoroktól hányok, és a benne lévő gusztustalan emberektől is. Nekem mindig kedves, visszafogott, aranyos barátnőim voltak... én is az vagyok, nem egy baszógép... pár komoly partnerem volt, ezen kívül egyéjszakást is kihagytam már, mert részeg volt a lány. Inkább lefektettem aludni.

Ezek általánosítások...

2017. nov. 9. 13:58
 14/18 A kérdező kommentje:

13: oké, akkor általánosítás. Sajnálom, ha megsértettem a lelkivilágodat. Gondolom te vagy a 9-es válaszoló is. Szóval a kilencesről annyit, hogy értem, hogy mit mondasz, és ebben igazad van, csak szerintem az általánosítás és a megbélyegzés alapból nem egy jó dolog, és egyik nem se kéne hogy ki legyen téve neki. Egyébként meg egy szóval se említettem a kérdésben, hogy az, hogy a férfiak megnézik meg megdugják a nőket, az szexizmus lenne, még ha így is gondolom, akkor is a társadalom többsége a férfiaknak elnézi a megcsalást, a feleségük mellett más nők dugását, illetve azt is, ha nagyon sok partnerük volt. Míg a nőknek a megcsalás egyáltalán soha nincsen elnézve, és ha egynél több pasijuk volt életükben, akkor már le vannak k***ázva. És ez engem zavar.

Ja, persze, nem tartod gáznak, ha egy lány vágyik a szexre, korábban mégis ezt írtad... "könnyű nőcskék", meg "elveszik a vadászösztönt" meg "N+1 pasi megdugja őket, mi ebben a tiszteletreméltó"... Ja de neeem, te aztán nem tartod gáznak, ha egy lánynak is vannak szexuális vágyai... Dehogy.

Azontúl örülök, hogy találsz magadnak olyat, aki neked való, csak ne ítélj el másokat, akik esetleg mást keresnek maguknak. Akár egyéjszakás kalandot. Nem csak a férfiak, hanem néha bizony a nők is, hát micsoda botrány! Felháborító, nem? A nők is akarnak néha szexelni... Egyszerűen a hideg is kiráz tőle.

Viszont ha tényleg kihagytál egy egyéjszakást és inkább lefektetted a részeg lányt ahelyett, hogy "kihasználtad volna az alkalmat" akkor a való életben iszonyatosan jófej pasi lehetsz. Sőt. Úgyhogy a csaj nevében is köszönöm neked :D, attól eltekintve, hogy sok mindenben nem értek veled egyet, biztos normális ember vagy :D

2017. nov. 9. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem nem, félreérthetően fogalmaztam bocs.

Csak próbáltam magyarázatot adni, miért tekinthetik így a férfiak a több partnerrel szexelő nőket könnyűvérűnek. "Ribinek". Ezek évszázados társadalmi lenyomatok, nem fognak egyhamar megváltozni.

Az ellen viszont nem tudok tenni, hogy nem igazán jönnek be a manapság gyakori erős, feminista, domináns, gyakran a férfiakat egyszerűnek tituláló nők. Nekem volt ilyen barátnőm, és nem szeretném mégegyszer. Egyfelől kihasználta azt, hogy jó nő... emiatt azt hitte mindent megtehet a férfiakkal, másrészt állandóan téma volt, hogy mi mennyire szexisták vagyunk...tulajdonképpen ez a drama queen sértődékenység, az amitől a falra mászok. Szinte bármivel el lehetett rontani egy estét, akár egy ártatlan iróniával (nem bántó).

Mostanában egyre több ilyen lánnyal, találkozok és úgy érzem ez elég messze áll az egyenrangú kapcsolattól. Teljes mértékben kiöli a férfiasságot a férfiakból, miközben valójában pont arra vágynak sokszor az ilyen lányok, hogy határozottan karon ragadja és lerántsa őket valaki a földre. Ilyenekből nálam egy feszült kapcsolat alakult ki, állandóan ottlévő rettegéssel, na vajon most épp a kedvességgel, vagy valami iróniával fogom elszúrni az estét. Ő akkor nem a legjobb barátom, és nem akarok vele lenni. Úgyhogy most már egy ideje nem is randiztam, kell egy kis szünet :D ettől még imádom és tisztelem a nőket maximálisan, aki kivívta nálam (Édesanyámon kívül)

Egyébként az az egyéjszakás tényleg úgy volt, hogy a lány gyakorlatilag az ölembe botlott seggrészegen, táncolás, smaci stb... igazából fellökött a falra, majdnem beszakadt a gipszkarton :Ddd mondom, na, azért na, ne itt erőszakolj meg plz :D

Aztán hazavittem, betakargattam, adtam rá egy puszit... és reggel reggelit kapott aszpirinnel :)

Másik eset viszont, öszzejöttem egy lánnyal akiről mindenki tudta, hogy szexmániás és minden ismerősömmel volt már. Nem zavart, de az viszont igen, hogy másnap már szexelni akart. Hát nem tettem meg, megmondtam neki, hogy nekem kicsit korai két nap után, hisz a nevét is épphogy tudom. Teljesen hülyének nézett, hogy mi az hogy nem akarom megdugni. Nem tudom, nekem ez már sok volt.

Nekem mondjuk bármilyen fura, a szex inkább az után jön, ha jólérzem magam vele és Netflix & Chill :D

2017. nov. 9. 18:59
 16/18 A kérdező kommentje:

15: Igen, értem, ezek tényleg évszázados társadalmi lenyomatok, tudom. Csak az a baj, hogy tényleg nem fognak változni egyhamar :( Ami engem baromira zavar. Na mindegy.

Persze, az, hogy neked párkapcsolatban mi jön be, az teljesen egyéni dolog.

Érdekes ez a majdnem-egyéjszakás sztorid :D Elég jófejen viselkedtél szerintem :D Az "adtam rá egy puszit" a fejére értetted, vagy valami másra?

A szexmánia az egy teljesen másik kérdés, ha valóban nimfomán volt, az mentális probléma, nem "ri***ság".

2017. nov. 9. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Haha. A homlokára, te :D

Az enyhén vicces történet lett volna ha puncincsókolom.

Na mindegy szerintek aki normális az nem ítélkezik más szexuális szokásai felett. Legyen nő vagy férfi.

2017. nov. 9. 20:38
 18/18 A kérdező kommentje:

17: Na, akkor jó :D

Ebben az ítélkezősben egyetértünk :)

2017. nov. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!