Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex tanárnővel?
Figyelt kérdés
Vagy egy nő aki nagyon tetszik és tanár. Gimnáziumi és már egyből feltűnt ,hogy a tanárnő más nő mint az átlag(k**vásak a tanárnők. Legalábbis ez nagyon az). Milyen egy tanárnővel az élet vagy a szex? Nem parancsolós vagy szexnél milyen viselkedése van?2017. okt. 26. 23:01
1/18 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne mélyebben megismerni?
2017. okt. 26. 23:02
2/18 anonim válasza:
tanár diák viszony tiltott, mert a tanár hatalmi erővel visszaélhet.
Egy nővel jó lehet a szex :)
3/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok diák már…
2017. okt. 26. 23:29
4/18 anonim válasza:
Szóval erős szexuális kisugárzása van?
5/18 A kérdező kommentje:
Igen az a jobb megfogalmazás!
2017. okt. 26. 23:38
6/18 anonim válasza:
Lehet hogy jó vele,azért kérdés esetleg milyen kapcsolatba.Egyszer volt egy énektanárnőm 7dikben ő volt 23 én 14 nem sikerült el kellett volna kérnem az elérhetőségét.
7/18 anonim válasza:
Kérdés hogy milyen mélységben lehet megismerni.
8/18 A kérdező kommentje:
Ahova járok edzeni van egy haverom aki TRX-et tart és hozzá jár. Ott ismertük meg egymást. Én csak edzeni voltam és amikor beszélgettünk ő is jött és kicsit jobban belemerültem. Remélem ő is érez valami hasonlót mimt én! Csak félek ,hogy a foglalkozásából adódóan egy kicsit dominánsabb, mint amilyennek egy nőnek lennie kell. Meg azért mutogatja magát! Lehet ,hogy feltûnési viszketeksége van.😊 és csak általánosságban kérdezem, milyen egy tanárnővel?
2017. okt. 27. 00:00
9/18 anonim válasza:
Na az jó alakú nő lehet.Kimozdul végre az jó lehet.
10/18 A kérdező kommentje:
Balettozott meg tart táncórákat is vagy miket.
2017. okt. 27. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!