Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy egy nő csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy nő csak azért belémszeret mert spriccelős orgazmust tudok neki okozni? -kezdem ezt érezni, és gyanítom hogy ez a szex miatt van. Egymás után többször is képes rá, és azt mondja hogy eddig nem tudta hogy ilyet tud.

Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#5-ös válaszolónak lesz igaza.

Becsüld meg a lányt. :)

2017. nov. 8. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Úgy meglepődtök pedig ezt egy nőnél nem nehéz elérni nekem többnél is sikerült csak jó technika kell hozzá.... 34F
2017. nov. 9. 08:56
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Köszönöm de akkor inkább nem változtatok a technikámon mert nem szeretnék tiszta hugy lenni vagy esetleg az ágynemű.
2017. nov. 9. 09:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el hogy hálás feladat...
2017. nov. 9. 10:20
 15/18 nagybotos ***** válasza:
kedves 13/14 Nem vizelet ami kispriccel. A férfi ondójával rokon folyadék,mindegy hogyan hívják.
2020. jún. 11. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2020. jún. 11. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Szerelmesre dugtad/ujjaztad, volt ilyenben nekem is részem. F 42
2020. jún. 12. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezt a kockázatot egyszer vállalnám, hogy valakibe véletlenül beleszeretek, mert olyat tudott tenni velem, mint még soha senki (poz. értelemben). Nekem hosszas kísérletezés után meggyőződésem, hogy erre képtelen vagyok, de attól még kíváncsi vagyok rá, hogy milyen érzés lehet.

( És ha ez valóban "csak" technika kérdése, vajon miért nem oktatják úgy, mint a stabil oldalfekvést....!? :) )

2021. jan. 12. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!