Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luxusprotituáltnak számít az a nő, akinek egy férfi ajánlatot tesz: ha összejön vele vásárol számára egy autót?
A nő húszas éveiben jár, a férfi 20 évvel idősebb nála és tehetős építkezési vállalkozó.
Tudom mit jelent a luxusprotsituált kifejezés, a kérdésben átvitt értelemben kérdezem hogy luxusprostituált-e?
Az nem számít luxusprostinak, akinek ajánlatot tesznek, csak az, aki el is fogadja.
És szerintem fogadja el, ha már ennyi önbecsülése sincs a férfinek, akkor csak fizessen a barma.
Ha én nő lennék, lehet, hogy én is ezt tenném. Annyi ajánlatot kapnak a nők, hogy csoda, hogy ennyit visszautasítanak.
Szerintem még mindig jobb, ha pénzért csinálja egy nő, mintha csak hobbiból széttárja a lábát a fél városnak. Egyik sem a legbecsülendőbb dolog, de a másik legalább keres vele pénzt. De kétségtelenül én férfiként egyik típusú nővel sem akarnék semmilyen formájú kapcsolatot. Max. ha ők adnak nekem egy BMW-t :D Szép álmok, mi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!