Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni olyan nővel, aki szex közben nem tud elélvezni, csak nyalástól?
volt dolgom ilyennel sokáig, a gondolatait kell megdugni és akk jólesz.
ez alatt azt értem h számára ugyanolyan önbizalomhiányt eredményezhet ez az állapot, biztosan hasonlitgatja magát másokhoz is, azt hiszi vmi hulladék h ha másnak sikerül akk neki miért nem.
éreztetsd vele h nő, szeretsd, bizzon benned, és soha semmit ne erőltess, legfőképp ne okozzon már gondot neked az h örömöt okozol a párodnak, szánd rá az időt, energiát és jó lesz, türelem.
elsőnek is, nem kell szorongani, ha így megy neki, akkor ezt kell csinálni, előbb-utóbb engedni fog és könnyebben fog menni neki, addig amíg sikerül máshogy is.
Ha paráztok, kapkodtok, az nem segít. Türelem és megértés.
Köszönöm a sok választ.
Itt nem arról van szó, hogy nem nyalok, mert szeretek nyalni, de egy férfinak is jó érzés, ha a farkát körülöleli egy orgazmus.
Inkább attól félek, hogy neki így ez nem elég, emiatt kevesebb a szex, nem is kívánja úgy, mert minek, ha csak oráltól van orgazmusa? Az is kb. 10-15 perc után.
lányként ugyanebben a helyzetben vagyok, sosem tudtam elmenni csakis nyalástól. egy ideig a szar partner elhitette velem hogy én vagyok defektes, idővel aztán elfogadtam hogy én más vagyok, és örülök neki hogy egyáltalán átélhetem az orgazmust.
ez csak jobb szeretővé tett, mivel sokkal jobban koncentrálok a partnerem élvezetére. ettől függetlenül élvezem és imádom a szexet, csak nem megyek el tőle. de sosem éreztem azt hogy ez kevés lenne. amíg egyenlő mértékben adsz a barátnődnek addig neki sem lesz ez túl kevés
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!