Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni olyan nővel, aki szex közben nem tud
elélvezni, csak nyalástól?
"nem pedig az egyiknek tönkremenni, hogy a másiknak "jó" legyen"
Tönkremegy a nyalástól? xD
2017. nov. 7. 23:17
A kérdésed jól példázza, hogy miért játsszák meg egyes nők az orgazmust egy idő után.
2017. nov. 7. 23:19
Komolyan, miért akkor különbség az önbizalmadnak, hogy milyen módol okozol neki orgazmust?
2017. nov. 7. 23:20
"már semmi önbizalmam"
Nem olyan vicces, ha a hülegyerekbe belenevelik azt a fajta kényszert, hogy a csajának toszáskor orgazmusa kell legyen, osztán nem tud neki megfelelni, mert a csaj praktice alkalmatlan rá, hogy hüvelyi úton orgazmust érjen el.
A ficaknak nincs túl sok választása:
a.) elfelejti azt a hüleséget, hogy neki muszáj kielégíteni a csajt
b.) mucika eljár a megfelelő terápiára, oszt esetleg sikerül helyreállítani a beidegződéseit
c.) játszhatja a pincsit az öröklétig
d.) Könnyes búcsút vesz a csajtól, oszt' keres egy szexre alkalmasabbat - aki nem csak nyelvvel szereti, hanem bránerrel is.
2017. nov. 7. 23:29
Én is csak úgy tudok elmenni. Nem feltétlen nyalástól de van akinek hüvelyi, van akinek csikló orgazmusa van. Szex közbe simogatni kell a csiklót vagy neked vagy magának. Emiatt sokáig nekünk is voltak gondok de ez így működik. Egy bizonyos ideig monoton mozgás huvelynél és csiklónál is majd a végén gyors mozdulatok.
2017. nov. 8. 00:05
Add at nekem a baratnod :)
2017. nov. 8. 00:18
Kíváncsi vagyok ugyanezen lányok akik szerint ez van és kész, hogyan véleményeznék, ha a srácnak 6 cm lenne vagy nem lenne elég kemény :D akkor is ezt mondanák, hogy a lány a hülye akinek ez nem jó?
2017. nov. 8. 00:48
Én még attól se tudok. Sőt, sehogyse. És igyekszem minél kevesebbet problémázni ezen, a lehető legjobban kielégíteni a partnerem. Mert rengetegszer a fejemhez vágták már, hogy az én hibám, meg nem vagyok normális. Rettentő depressziós lettem ezektől a reakcióktól, konkrétan elutasítom a nyalást és az egyéb olyan pózokat, amik inkább a női test élvezetére fókuszálnak. Még csak magamhoz se nyúlok. Szóval én csak annyit tanácsolnék, hogy beszéljétek meg, senkinek sem szabad rosszul éreznie magát. Nagyon rossz olvasni ezeket a durva megnyilvánulásokat is. Nem szabad így hozzáállni...
2017. nov. 8. 01:37
Ha szereted, ez nem okozhatna gondot. Inkább ezen gondolkodj el, ne azon, h lehetne hüvelyi orgazmusa, mert az 10-böl 2-3 nönek van csak.
2017. nov. 8. 07:15
"a hülegyerekbe belenevelik azt a fajta kényszert, hogy ..."
Ki neveli bele?
2017. nov. 8. 07:25
Kapcsolódó kérdések: