Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet kezdeni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni olyan nővel, aki szex közben nem tud elélvezni, csak nyalástól?

Figyelt kérdés
Tényleg érdekelne, mert sehogy se megy, már semmi önbizalmam, az oráltól viszont hatalmas orgazmusa van, de ezen az ujjazás sem segít, csak nyelv.
2017. nov. 7. 21:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%

"nem pedig az egyiknek tönkremenni, hogy a másiknak "jó" legyen"

Tönkremegy a nyalástól? xD

2017. nov. 7. 23:17
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
A kérdésed jól példázza, hogy miért játsszák meg egyes nők az orgazmust egy idő után.
2017. nov. 7. 23:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, miért akkor különbség az önbizalmadnak, hogy milyen módol okozol neki orgazmust?
2017. nov. 7. 23:20
 14/29 anonim ***** válasza:
10%

"már semmi önbizalmam"

Nem olyan vicces, ha a hülegyerekbe belenevelik azt a fajta kényszert, hogy a csajának toszáskor orgazmusa kell legyen, osztán nem tud neki megfelelni, mert a csaj praktice alkalmatlan rá, hogy hüvelyi úton orgazmust érjen el.

A ficaknak nincs túl sok választása:

a.) elfelejti azt a hüleséget, hogy neki muszáj kielégíteni a csajt

b.) mucika eljár a megfelelő terápiára, oszt esetleg sikerül helyreállítani a beidegződéseit

c.) játszhatja a pincsit az öröklétig

d.) Könnyes búcsút vesz a csajtól, oszt' keres egy szexre alkalmasabbat - aki nem csak nyelvvel szereti, hanem bránerrel is.

2017. nov. 7. 23:29
 15/29 anonim ***** válasza:
Én is csak úgy tudok elmenni. Nem feltétlen nyalástól de van akinek hüvelyi, van akinek csikló orgazmusa van. Szex közbe simogatni kell a csiklót vagy neked vagy magának. Emiatt sokáig nekünk is voltak gondok de ez így működik. Egy bizonyos ideig monoton mozgás huvelynél és csiklónál is majd a végén gyors mozdulatok.
2017. nov. 8. 00:05
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
Add at nekem a baratnod :)
2017. nov. 8. 00:18
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi vagyok ugyanezen lányok akik szerint ez van és kész, hogyan véleményeznék, ha a srácnak 6 cm lenne vagy nem lenne elég kemény :D akkor is ezt mondanák, hogy a lány a hülye akinek ez nem jó?
2017. nov. 8. 00:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én még attól se tudok. Sőt, sehogyse. És igyekszem minél kevesebbet problémázni ezen, a lehető legjobban kielégíteni a partnerem. Mert rengetegszer a fejemhez vágták már, hogy az én hibám, meg nem vagyok normális. Rettentő depressziós lettem ezektől a reakcióktól, konkrétan elutasítom a nyalást és az egyéb olyan pózokat, amik inkább a női test élvezetére fókuszálnak. Még csak magamhoz se nyúlok. Szóval én csak annyit tanácsolnék, hogy beszéljétek meg, senkinek sem szabad rosszul éreznie magát. Nagyon rossz olvasni ezeket a durva megnyilvánulásokat is. Nem szabad így hozzáállni...
2017. nov. 8. 01:37
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, ez nem okozhatna gondot. Inkább ezen gondolkodj el, ne azon, h lehetne hüvelyi orgazmusa, mert az 10-böl 2-3 nönek van csak.
2017. nov. 8. 07:15
 20/29 anonim ***** válasza:

"a hülegyerekbe belenevelik azt a fajta kényszert, hogy ..."

Ki neveli bele?

2017. nov. 8. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!