Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Attól függ.
Kapcsolatban egy-két hét, de akkor már eléggé a "falat kaparnám"
Ha nem vagyok kapcsolatban akkor nincs mellettem napi szinten az az úgymond inger szóval hónapokig is akár.
4/13 Ramone válasza:
Bármeddig mert az én életemet nem ez határozza meg
5/13 anonim válasza:
Eléggé passzívba tudom magam tenni, szingliként bármeddig. Kurvulni azért nem fogok.
6/13 A kérdező kommentje:
És maszturbálás nélkül?
2017. nov. 7. 11:06
7/13 anonim válasza:
2 év volt a leghosszabb szex és maszturbálás nélkül. Kapcsolat nélkűl nem kívánom
Júni 1-jén voltunk utoljára együtt.
Babát beszoktatta közénk a párom. Sürűn ébred gyakorlatilag lehetetlen a szex
Masztizni 1,5-2 hetente azoktam 1x 2x
Már annyira megszoktam hogy nincs szex meg petting hogy lassan a maszturbálásra se lesz igényem
23 N
8/13 anonim válasza:
Több hónap is belefér, mivel a hobbik amiket szeretek sokkal izgalmasabbak a szexnél.
F/40
9/13 anonim válasza:
Màr sok éve anélkül tengődök.Néha jól bìrom,néha rosszul.Nekem a szex csak tàrssal igazi,aki tényleg vonz.Azt nem pótolja semmi.
10/13 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem Szólóhoz, ugyanezt tudom elmondani magamról...
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!