Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vállaljam fel a barátom előtt, hogy nagyon ronda vagyok ott lent?
és mi van ha ő pont a salátát szereti?
én pl a salátát jobb szeretem, jobb nyalni :P
ha igényes puncid van, akkor vállald büszkén! attól leszel igazán szexi, ha nem szégyenlős vagy, hanem vonzó, szexi, megmutatod, hogy vágyik az a punci a kényeztetésre...
Egyetértek az előzővel (ráadásul a preferenciánk is ugyanaz).
Mutasd meg magad neki bátran, és add át magad teljesen az élvezetnek.
dehogy vagy ott ronda
a barátod imádni fogja,ahogy elmerülhet benne!!!!!!!!!!!!!!!!
..
Nézd én leszbikus lány vagyok és nekem is ilyen a p.ncim. Addig nagyon szégyelltem amíg nem lett egy olyan barátnőm akinek szintén ilyen volt. Én eleve nem tartottam szépnek az ilyen salátásakat mondjuk inkább azért mert utáltam hogy az enyém ilyen.
De aztán mikor orálisan kezdtem el kényeztetni... akkor még az az esztétikailag nem is túl szép p..ci annyira de annyira szexuálissá vált vagy nem is tudom hogy mondjam :D tudtam hogy a barátnőmé akihez vonzódok és abban a pillanatban ahogy "leértem" akkor kb úgy éreztem hogy a világ legkívánatosabb p...ja. pedig sosem gondoltam volna. De ez így természetes. Ha a barátod kíván téged akkor tetőtől talpig kívánni fog és imádni fogja minden porcikádat. Én is imádom a barátnőmét pedig nem a legszebb de mégis most az a p..ci vonz a világon a legjobban. Mert az az övé és hozzá tartozik és fuu ... nem lehet nem szeretni :D mármint ha van egy ember akit szeretsz és vonzódsz hozzá hidd el nem tudod nem szeretni főleg az "olyan" testrészét.
Remélem sikerült meggyőzni . Egy percig se szégyelld előtte. Ha szeret téged akkor garantálom hogy hasonlóan fog reagálni mint én. IMÁÁDNI FOGJA elvileg a férfiak imádják amúgyis akkor pont a párjáét ne imádná? :DDD én is a lányokat szeretem és még elképzelni se tudom hogy bármilyen pu..ira én azt mondjam hogy ronda ha velem van az illető és vonzódom hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!