Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalásban mi a jó? Egy pasinak? Mit lehet abban élvezni?
Fordítsd meg a kérdést.
A Szopásban mi a jó egy Nőnek ? Mit lehet abban élvezni?
Ha erre tudsz válaszolni akkor a kérdésedre is megvan a válasz.
23N
én akikkel voltam szerettem az ízüket és a puncijuk illatát
mondjuk én ápolt lányokkal voltam
izgató volt hallani ahogy élvezik, ahogy akarják :P
24F
Nem tudom melyik pizsamádban álmodtad azt hogy a puncinak vanilía puding íze van
Ahogy a pasiknak se kókusz banán ízű.
Általában van egy sós vagy enyhén édes íze az ízgalmi nedveknek + a feromon a szaglás sokban befolyásolja az ízérzékelést.
De függ attól hogy mit iszik eszik az illető fogyaszt e alkoholt cogitik e vagy drogozik.
Egy frissen mosott puncinak vagy kukinak nincs addíg íze amíg nem jön az izgalmi nedv ha az illető dohányzik ez a puncinedv ,előváladék vagy sperma lehet büdős és keserű mert tele van nikotinnal.
23 N
Én imádok puncit nyalni.. imádom az egészet falni! Totál beindulok tőle, amiért még jobban kívánom a nőt.. ráadásul őt is húzom, és ezáltal még jobban várja azt, hogy végre magában érezzen.
Van néhány haverom aki nem érti ezt, és ők ilyen "kötelező" dologként tekintenek a nyalásra.. az egyik barátnőjével beszéltem is már erről, és mondta a csaj, hogy: "hát az xy nem igazán csinálja jól szájjal.."
szerintem ez pont olyan mint a szopás.. ugye, azon a csajon akin pl látom, hogy nem izgul rá a szopásra, attól nem is valami hű de jó orált kapni.. pont az egésznek a lelkét öli meg azzal, hogy érezhetően nem indul be még jobban attól, hogy végre a szájába veheti a farkam, hogy játszhat vele.. hogy kénye-kedve szerint cuppoghat rajta. :)
2 dolog is.
Az egyik, hogy elő készíted a tereped a saját használatra, hiszen forróbb, nedvesebb nyalás után.
A másik hogy nagyon látványos eredménye van.
A nő fel-le mozog, nem tudja irányítani a testét, a puncija lüktet és nekem pl csak jó ízű nőkhöz volt szerencsém.
Különben ha már ott van az ember akkor érdemes kiélvezni a helyzetet és normálisan csinálni a dolgot, utólag sokkal többet tesz a nő, ha feltüzelted már, és legalább egyszer elélvezett ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!