Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam meg a férjem szeretöjének, hogy nem érdekel mit csináltak a férjemmel eggyütt?
mondta szeret!
ezert vagyok vele,
csak használta a csajt:(
És ezt el is hiszed?
Aki szeret az nem csal meg
Én a helyedben rohadtúl megalázva érezném magam
Hol van a Tartásod a Női büszkeséged? Más ezt nem nyelné le
Ne legyèl már egy Női Papucs
Főzöl mosol takarítasz gyereket nevelsz( ha van)
Ágyba búj a férjeddel
És ezek mellett még megis csalnak
De kis naiv vagy.
A férjed nem csak akkor, nem csak most, hanem folyamatosan meg fog csalni. Aminek nyilván oka van, amit ti tudtok.
És tudod lehet, hogy szeret, mint embert, de hogy nem szerelmes és nem becsül meg téged, az tuti. És neked ezek után még kell? Meg is érdemled, hogy megcsaljon!
És nem jelent neki szerinted semmit az a másik nő? Jó, lehet nem hagy téged el érte, de rá van izgulva, rá vágyik és lehet, ha tehetné, csak nem teheti, akkor simán elhagyna téged érte. Ez nem elég neked?
oké, hogy egyszer lebukott, most újra.
és aztán mi lesz ezután? kiadod az útját? vagy marad minden?
Nem értem a hozzászólókat. Ha megcsalják és nem érdekli az teljesen az ő dolga. Nem panaszkodni jött a kérdező hanem azt kérdezte hogy mit mondjon a férje szeretőjének.
Kérdező:
Szerintem mondd azt neki hogy nem érdekel hogy szeretőt tart, tudsz mindegyikről, van neki mindig 2-3 egyidőben, most is még 2 szeretője van rajta kívül.
igazad van.
de lehet valoban van neki másik qrvaja
még a szájaba adom a megoldast4 :(
azért tényleg egyre jobban érdekel, miért is maradsz vele? gyerekek miatt? megéri?
vagy pénze miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!