Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a páromnak ha nem szexel velem 1 nap akkor segítek magamon?
Tegnap este kicsit többet ittam a kelleténél és azt sikerült mondani a páromnak hogy minden nap szexelnünk kell, de ha 1 nap is kimarad akkor segítek magamon...
Erre ma nem emlékeztem, de ő felhozta ezt, és úgy vettem észre hogy azt hiszi baj van a szexuális életünkkel. Én pedig nagyon zavarba jöttem, azt se tudtam mit mondjak. Eddig nem tudta, hogy szoktam maszturbálni. Szegény magyarázkodott hogy néha valóban fáradt vagy elalszik stb de szóljak hogy gond van stb..
Egyébként semmi gond nincs, de annyira jó vele, hogy ha 1 nap vmiért nem találkozunk valóban kielégítem magam.
Szerintetek ez most gáz, vagy mit gondolhat?
24/N
Semmi gáz nincs abban, ha valaki párkapcsolatban is maszturbál. Az emberek nagy része párkapcsolatban is szokott. Gondot akkor jelent, ha valaki többet maszturbál, minthogy a párjával foglalkozzon. Nálatok ez nyilván nem áll fenn.
Viszont akár igényled minden nap a szexet, akár nem, ha a másik néha fáradt, azt illik megérteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!