Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az átlag és megfelelő méret 13-14 cm akkor miért 16-26 cm az összes műpénisz?
Voltál már szexshopban? Nem hiszem. Ott mindenféle méret van és nem kell keresgélni.
De ha azért tetted fel a kérdést mert neked 13 cm és kicsinek tartod és ostorozni akarod magad akkor adok egy neked való választ is: A nők a nagy méretet szeretik.
Nah, mostmár jobb? Egyél egy snickerst
Voltam sexshpban és a mai vilagban nagyon kevesen vasarolnak fizikális valójukban ilyen btokban, mivel cikinek is érzik.
Ott amúgy valóban nagyobb a választék, de nem sokkal.
Nekem amúgy nem olyan kicsi és nem ez zavar, hanem az hogy a legtöbb nő hazudik. Nagyon tisztelem aki kimondja, az igazat hogy a nagyot szereti!
Figyelj haver. Nekem 20/5 van. Sose éreztem az előnyét, sose mondta egy nő sem hogy a farkam miatt van velem. Volt aki azért hagyott el mert sok voltam neki annak ellenére hogy nagyon figyelek és vissazfogom magam ami nem egy kellemes dolog szex közben. Bevadulás eszembe sem juthat.
Igaz volt olyan nőm akibe lazán becsúszott a 4 ujjam, neki kevés voltam de ez extrém eset.
"Figyelj haver. Nekem 20/5 van. "
Napi kamu duma a többivel együtt.
Ha valóban ennyi lenne, rohadtul nem ez lenne a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!