Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40es házas/párok. Átlag havi hányszor szeretkeztek? És hány éve vagytok eggyütt? Melyik fél az aktívabb, kezdeményezőbb?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 06:33
1/7 anonim válasza:
Anyumék 31 éve vannak együtt 26 ève hàzasok
Apu 47 Anyu 43
Kicsit több mint fél éve nem voltak együtt.
Ui Apuval mindig megbeszélünk
Anyu sokszor elhúzza a mézes madzagot és van hogy direk úgy csinál mintha aludna
Vagy inkább telefonozik.
2/7 anonim válasza:
heti atlag ketto, neha harom. 20eve vagyunk egyutt.
ff 41, no 38
3/7 anonim válasza:
Nalunk valtozo. A gyerekek eletkoratol, a hazassagunk hullamhegyeitol-hullamvolgyeitol fuggoen mindig mas a mennyiseg es a minoseg az utobbi 10 evben. Volt heti 1-2, volt havi egy, volt evente 2, most kb. heti 1-2. 37N, 42F, 17 eve egyutt, 2 gyerekkel.
4/7 anonim válasza:
#1, jól számoltál, apukád 16 évesen a 12 éves anyukáddal jött össze, és amikor 21 lett, el is vette a 17 éves lányt?
Nem teketóriáztak sokat...
A fél év nem valami jó jel, döglődik ez a kapcsolat, mármint a szex része.
Én az emlékeimet mondom, negyvenesen minden nap megkivántam a szexet, ötvenesen már voltak kimaradt napok.
5/7 anonim válasza:
Oh bocsi rosszúl írtam
Anyu 14 volt apu 17.
5 év után házasság
6/7 anonim válasza:
Havi atlag 0,5-0,3... azaz 2-3 havonta 1x
7/7 anonim válasza:
Mi 50 esek vagyunk 34 éve együtt ha tehetjük minden nap a f.fi a kezdeményező ha nem részeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!