Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a szexuális orientáció az 14-15 évas, vagy akár sokkal később is "valtozhat"?
Marmint nem változhat, csak akkor válhat elismerté az adott személy pszichéjében, s hogy ami előtte van, az nem komolyan vehető...
Én már 3 éves koromban tudtam, hogy heteró vagyok, nekem már akkor felállt szép nőkre, sőt még fantáziáltam is velük, csak nem úgy ahogyan ma, mivel felvilágosulatlan voltam.
Szerintem aki nem heteró annak ezt mar gyerekkent sejtenie kéne...
Mit gondoltok?
#9 Én a 3 éves koromban meghalt nagymamámra simán visszaemlékszem. Nem csak bizonyos képek villannak be, hanem a pillanat is, amikor megtudtam, hogy meghalt. Simán vissza lehet emlékezni 3 éves korra is, ha valakinek olyan a memóriája.
De ez az állítása, hogy már akkor fantáziált, ettől függetlenül biztos, hogy kamu.
Igen, lehet hogy van olyan, aki 3-4-5-6 évesen már határozott szexuális preferenciákkal rendelkezik. Mint ahogy van olyan lány, aki 9 évesen menstruál - de ugye könnyű belátni, hogy ez 1 a 10ezerből.
Kérdező, ezek szerint te pont ilyen vagy - de ez nem azt jelenti, hogy mindenki (vagy akár a többség) ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!