Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy olyan fiú aki a korához...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiú aki a korához képest nagyon vézna testileg és nem férfias hanem olyan mint egy kamasz az mit tud tenni annak érdekében hogy legyen végre barátnője?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok és sajnos velem esett meg ez a szomorú eset, mit tegyek ha kigyúrni se birom magam egyszerűen így maradok, érdemes szedni valamit ami segit férfit csinálni belőlem vagy létezhet lány aki összejönne így velem?

2017. nov. 3. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyél sokat és csak lesz valami :d sok pizza sok tészta sok süti sok chips csak lesz hatása :D
2017. nov. 3. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Fehérjézz+gyúrj vagy amit én csinálok calisthenics azaz saját testsúlyos edzés! Simán kipattintod magad!
2017. nov. 3. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Bikacápa tesztoszteron na az kell ide ecsém!
2017. nov. 3. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell a sok sz@r. Először próbálj meg egészséges ételekhez nyúlni,ami nem tartalmaz annyi szemetet.

Sok fehérje,szénhidár. Hús hússal,sült krumpli,tésztákat egyél sokat pl mézes mustáros csirkés öntettel. Egyél bártan zöldséget,retket,paradicsomot,paprikát,hagymát, de ez mellé ( hogy hízzál) kenyér,szalámi, sajt, kakaó. Lekváros gófri,narancslé,tea, müzli, reggeli valami péksüti. Jó nagy adag ebéd ami sok húst tartalmaz,nodedli pörkölt,tejfölös szalonnás tészta stb.

Jó...ebben egy csomó minden nem egészséges. :)

Napi többször egyél, sokat,de este akkor sem tele tömnöd magad csak hogy hízz. :)

Ez mellett kezd el futni és ami fontos,hogy súlyt emelj,de NE napi rendszerességgel,mert akkor nem regenelódnak az izmok és soha nem fog látszani az eredmény! Tehát ne terheld magad túl. Egy két nap szünet,pihenés. De elég az egy nap szünet. De akkor semmi ne legyen. Pihenj,és egyél! :) A súly emelés mellett,torna gyakorlatok, felülések,biciklizés.

A folyadék pedig mindig ajánlott. A víz mellett igyál turmixomat. Banán,kivi,kakaó porral. Ananász,mangó,narancs stb.

Ha ez nem hat akkor porozás,felfújt izmok.

L

2017. nov. 3. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Porozás?-Felfújt izmok?

Azok táplálékKiegészítők.Ugyan úgy tartalmazzák ami az élelmiszerben benne van,csak koncentrátumban

2017. nov. 3. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Most komolyan 25 éves létedre nem jutott még eszedbe,hogy eljárj edzeni vagy,hogy sportolj valamit?
2017. nov. 3. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Rossz a gondolkozozásad! Vékony vagyok mindig is az voltam! Mindig volt barátnőm. Volt komoly is rövid is egy éjszakás is minden. Nem voltam milliomos fuxos....stb. Azzal hogy szeded a sok szintetikus szart nem lesz csajod. Inkább engef el magad, járj bulizni, koncerte...ismerj meg új embereket. Ne akarj görcsöses fuxos Macsó lenni, és lazzúlj el ne úgy járj el hogy csaj kell. 32F
2017. nov. 3. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Sokat segít, ha kicsit jobb véleménnyel vagy magadról. Sportolj, de ne azért, hogy kétajtós szekrénnyé gyúrd magad, hanem a magabiztossásért és a jó közérzetért.

A porokat felejtsd el.

A környezetemben azt látom, hogy a korodbeliek a felnőttkor küszöbén úgy öltözködnek, mint a középiskolás kisfiúk. Ne érts félre, nem a ruha teszi az embert... de első benyomásnál igenis fontos.

Nem kell márkás ruhákat venni, csak látszon egy kicsit, hogy össze vagy rakva. Laza deszkás stílus (főleg ha nem sportolsz) felejtős. Helyette kényelmes de elegáns ruhákat válassz, kérd ki esetleg női szemek véleményét is.

[link]

Csak egy példa. Még a C&A-ban is láttam olcsó és jó férfi ruhadarabokat.

2017. nov. 3. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szintem ezen nem kene izgulnod(hacsak nem vagy egeszsegtelenül sovány), biztos vagyok benne hogy vannak lányok akiknek a "kamasz testű" fiuk jonnek be ;) hogyha mindenkeppen változtatni akarsz az alkatodon akkor en is a rendszeres étkezést és a feherjezest ajanlanam L/19
2017. nov. 3. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
A legjobb testalkat, soha nem gyúrnék egy dekát sem, a lányok véleményét meg mindig leszartam, de nagyon soknak mindig tetszettem.
2017. nov. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!