Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés az óvszer a hüvelyetekben? Más, mint amikor egy pucér pénisz van benne?
Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 17:05
11/17 anonim válasza:
Hat akkor egyedul maradtam vele, hogy mas a ketto. Nem tudom elmondani, hogy milyen, de mas. Nekem gumi nelkul sokkal jobb erzes. Persze, ha nem szednek tabit, vagy alkalmijaim lennenek, akkor nyilvan inkabb a gumi, mint a kockaztatas.
12/17 anonim válasza:
Én nem bírom az óvszert. Olyan mintha nem lenne bennem “semmi”. Nélküle isteni, érzek minden pici lüktetést és számomra így izgatóbb. Mentségemre szóljon egy férfival voltam és vagyok is régóta.
13/17 anonim válasza:
Lányok, közületek ki mennyire tág/szűk, és ki mennyit nedvesedik?
14/17 anonim válasza:
aki azt mondja hogy nagyon más, az vagy a tudat miatt képzeli, vagy érzékeny a gumira és azért érzi másként
15/17 anonim válasza:
Szerintem sok különbség nincs. Ja nincs gumi, annyival jobb, hogy pl. ha lovaglóban olyan szögben vagypj, akkor érzem, ahogy a fitymája és a gyűrűs hüvelyem érintkezik. Azt imádom. Meg ha esetleg kiszáradnék, ott az előváladéka, mint síkosító (nagyon ritkán csináljuk gumi nélkül, akkor is pár lökés + menzesz után max. 2 napig). Sajna nálunk még gumi van, csak a hétvégi találkákért nem kezdek el tablettázni, de alig várom, hogy végre összeköltözzünk.
17/17 anonim válasza:
Hát én nem értek az eddigi válaszokat, persze elfogadok, de nem értem... Nekem teljesen más. Nem vagyok a gumira sem érzékeny, de úgy inkább olyan mintha egy dildóval kényeztetnének, mintsem egy valódi farok lenne bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!