Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők ti hogyan reagálnátok, hogy ha a férfi akivel ismerkedtek egy ideig nem tudna szeretkezni?
A 18-22 éves korosztály vélemény érdekelne leginkább.
Miután szóba kerülne a szex téma beismerné, hogy (enyhe) fityma szűkülete és néhány egyéb gondja is van, amikkel nemrég volt orvosnál és megkezdődött a problémái rendbehozatala, de 1,5-2 hónapig még biztosan nem tudna szexelni.
Nektek ez az ismerkedés végét jelentené, vagy hajlandóak lennétek várni. (Tegyük fel, hogy nagyon jól kijöttök és megvan a kölcsönös vonzalom is.)
S ha Jani barátom példája nem lenne elég, én is elmesélem, hogy a feleségemet egy szerdai napon, ebédszünetben ismertem meg. Aznap éjjel már együtt aludtunk, és szombaton összeköltöztünk. Pedig egyikünk sem a szűzies erényeiről volt elhíresülve. :-))
58F
Ha már Miquel barátom említette az összeköltözést, mi 2 hét után költöztünk össze...
Azért hogy reagáljak a kérdezőnek is, szerintem semmi gond nincs azzal, ha 2 hónapig nem tudtok behatolós szeretkezést csinálni. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerjétek egymás testét és elmélyítsétek a petting területén az ismereteiteket. Sok sikert és rengeteg kellemes élményt kívánok nektek! :)
Engem megvárt a szerelmem! ((:D
És mivel szépen meg lett oldva a fitymaszűkületem meg a fék helyén sincs semmi nyoma a dolognak, különösen tetszik neki a végeredmény! :D
Te hogy oldattad meg kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!