Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom megszeresse az orális kényeztetést?
A párom nem szeret orálisan kényeztetni.
Már korábban is volt ilyen sejtésem, de eddig mindig "kimagyarázta", amiket meg is értettem. Sokszor van a szájában afta, ami tudom, hogy fájdalmas, így amikor olyan kijött, mindig megértettem, hogy nem akarja úgy akkor.
Megértem azt is, hogy mikor menstruálok sem csinálja, noha frissen cserélt tampon s zuhanyzás után kértem meg olyankor mindig.
De legutóbb épp vége lett a menzeszemnek, nem volt aftája sem, már nagyon vágytam orális kényeztetésre, jóval több mint egy hete, lehet, hogy két hete kényeztetett orálisan utoljára. Utaltam rá, hogy szeretném, mire annyit mondott rá, hogy most nincs kedve.
Szerintem nem szereti csinálni, pedig nem undorodik tőle, azt tudom. Én sokkal többször kényeztetem orálisan, nekem sincs mindig kedvem hozzá, miatta és a kapcsolatunkért viszont megteszem. Nem érzem kényszernek.
Így duplán rosszul esik, hogy nekem heteket kell várnom orális kényeztetésre. Olyan pedig, hogy magától, említés nélkül neki állt volna, alig volt eddig.
Én szeretem Őt nagyon, de nekem szükségem van a gyakoribb orális szexre.
Már említettem neki, hogy nekem fontos a szex, az orális szexből pedig többre van szükségem. Erre meg azt kezdte el mondani, hogy mert én túl nagy hangsúlyt fektetek a szexre, meg hogy akkor nekem nem is a személyisége fontos... holott... ez egyáltalán nem így van. Szerintem csak ki akarta magyarázni ezt az egészet.
Szerintetek mit tegyek? Ki a hibás? Mit javasoltok?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!