Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol talalhatnek olyan lanyt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talalhatnek olyan lanyt, aki elvennne a szuzessegem? Nem prostira gondolok.

Figyelt kérdés
Egyre nagyobb tehert jelent szamomra a szuzessegem, amitol szeretnek megszabadulni. Nem vagyok csunya, viszont vekony vagyok. 176 cm, 65 kg. Nincs onbizalom hianyom, hatarozott vagyok, megse talalok senkit. A parkapcsolatbol kiabrandultam.
2017. okt. 30. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hol laksz? írhatsz privátot is

19/L

2017. okt. 30. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan! Attól nem éreznéd magad kellemetlenül, hogy valaki szánalomból elveszi neked ingyen (ilyet amúgy nem találsz), de pénzért egy igényes lakásossal már nem akarod?

Itt inkább nem arról van szó, hogy skót vagy?

Én is 25 évesen veszítettem el egy igényes lakásossal, 15be fájt és utána nagyon sok problémám megoldódott.

Még abban az évben 2 lányt fel tudtam szedni és egy évre rá barátnőm is lett. Pedig előtte 16 éves koromtól folyamatosan próbálkoztam eredménytelenül.

Ha gondolod írj privátot és kicsit elmagyarázhatnád a prostiktól való félelmed alapjait...

2017. okt. 30. 11:17
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy valaki szanalombol vegye el. Azt akarom, hogy kolcsonos oromszerzes legyen, tehat olyannal tortenjen, akinek en is tetszem. Jo, nem vagyok egy jokepu macso, de szerintem nem vagyok annyira csunya, hogy egyetlen atlagos lany se vonzodjon hozzam.
2017. okt. 30. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nem vagy annyira szörnyű, akkor lehet egy prostinak is tetszenél. Ugyanis hozzájuk elég sok valóbam reménytelen eset látogat.

De, ha semmiképpen sem akarsz prostihoz menni, akkor nem tudom mit vártál ettől a kérdéstől.

Kölcsönös vonzalom alapján nem valószínü, hogy eltudod veszíteni, mert akkor már megtörtent volna. Persze a remény hal meg utoljára...

De akkor fejleszd magad és tényleg nem tudom mit vártál ettől a kérdéstől.

2017. okt. 30. 11:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Abba meg benne lennek, hogy az adott not meghivjam vacsorazni, ebedelni utana vagy egy kv-ra, de prostihoz nem mennek, mert a prostihoz nem tudok vonzodni, akarhogy is nezzen ki.
2017. okt. 30. 12:13
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Adj fel szexpartner kereső hirdetést egy erre alkalmas oldalon.

Nézelődj, írj nőknek. Ne legyél már teszetosza.

Ha zárkózott vagy, mire vársz? Sültgalambra, ami berepül az ablakon?

2017. okt. 30. 12:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor nem lehet, hogy meg vagy? Csak mert nekem úgytűnik, hogy sehogy sem akarod elveszíteni.

Hiszen 24 éves szűz vagy! Nem vagy olyan helyzetben, hogy válogass.

2017. okt. 30. 12:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet, hogy meleg vagy asszex vagy?*
2017. okt. 30. 12:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Miert ne lenne? Barkinek van joga valogatni. Nekem is. Elvezni is szeretnem a szexet, de prostival nem menne.
2017. okt. 30. 12:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Akklr viszont vállald a kockázatot, hogy szűz maradsz. Ugyanis senki nem fog rádírni, hogy "gyere dugjunk", max. trollok és férfiak.
2017. okt. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!