Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányoknak jövök be?
Miért van az hogy kb 4-5 évvel fiatalabb lányoknak jövök be? Akik pedig annyi idosek mint én vagy több semmi érdeklödést nem mutatnak
Pedig éretlennek nem mondanám magam vannak céljaim és határozott vagyok
21/F
Véleményem szerint az esetek túlnyomó többségében meg van az a sztereótipia, hogy egy nő nála idősebb férfiak felé orientálodik, mivel azt gondolják, akik komolyabb kapcsolatot szeretnének, hogy aki idősebb az jobb, tapasztaltabb, érettebb. Nem mondom azt hogy nincs benne igazság se nem azt hogy igazuk van. Rám például sokszor mondták azt hogy a koromhoz képest érettebb fejjel gondolkodok és viselkedek, így előfordult az, hogy nálam idősebb barátnőim voltak.
Illetve ha van egy kiállásod, akkor a milliomos vén lányoknál lehet esélyed, bár ahhoz neked kell gyomrodnak lennie :D
Ez teljesen természetes.
18 éves koromig, kb volt vagy 6 nő, akinek bejöttem.
Ha odamentem hozzájuk ismerkedni, full hülyének néztek, a legtöbbnek 20+ pasija volt.
Aztán szépen beindult a dolog, azt vettem észre, hogy már az x.-dik tinit tolom és ráadásul ők kezdeményeznek.
Nagyon jó időszak volt, a szexhez való hozzáállásuk is totál más.
Míg egy pettingre is hónapokat kellett várni, most volt, hogy már aznap este leszopott :D
Szerintem a legtöbb férfi megtapasztalja ezt, hogy ifjú hülyegyerekként totál nem megy, aztán pár év alatt a tinik királya lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!