Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan csodálatosak a női lábfejek/talpak?
Figyelt kérdés
Főleg ha jó nagyok. Olyan 40-41-es az igazi. Szép ápolt, kifestett körmökkel, puha selymes bőrrel a talpon.
Egyhén ráncos tappancsokkal, kellemesen aromatikus talpillattal, ami lehet olykor savanykás is, az izzadtságról nem is beszélve. Annyira kívánom mert feromonokat bocsát ki és felállítja a farkamat.
2017. okt. 29. 19:45
1/14 anonim válasza:
Ezt egy rendkívül kényelmetlen és zavarba ejtő érzéssel olvastam végig...
3/14 anonim válasza:
Akkor, lépj ki a világba, találj egyet és élvezd!
A gyk-n keresztül, nehéz élvezni a talpak érintését a farkadon. ;)
4/14 A kérdező kommentje:
3as ha nő vagy, a te talpaid érintését szívesen érezném a farkamon, jó farokszagú lenne utána a talpad, amit szétnyalnék és kicsapatnám vele a farkamat. xD
2017. okt. 29. 20:00
5/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Sajnos, nem tudlak kielégíteni, hisz nem vagyok az ideálod, mivel pici talpaim vannak. :(
Üdv,
#3-as
6/14 A kérdező kommentje:
Jó lesz a kicsi is. Írj most! :-)
2017. okt. 29. 20:04
9/14 anonim válasza:
Ugyan már.
Ebben az országban ha mindenkit fel kéne kötnöd, aki megérdemli, nem kapnál hozzá elég kötelet.
10/14 anonim válasza:
Ez nem troll.
Mindig a savanykás talparomával van.
Én a bőrkeményédés ellen küzdök!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!