Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfi masszorok is kaphatoak wellnesben boldog végre vagy csak a nők?
Figyelt kérdés
2017. okt. 29. 11:12
1/15 anonim válasza:
Bot végre kapod és akkor lesz boldogság, vagy te akarod, hogy ők kapjanak bot végre? Vagy te akarod, hogy neked kiverjék?
2/15 anonim válasza:
Első, mondasz valamit. Kérdező, hány éves vagy. Fiu vagy lány, és milyen módon gondoltad a "happy finish"-t? (kézzel stb?)
4/15 A kérdező kommentje:
Nő. Kézzel gondoltam hogy mikor a seggem csinalja akkor becsuszik a bugyiba a keze
2017. okt. 29. 11:42
5/15 anonim válasza:
Én hobbi masszőr vagyok, de h igény van rá és kölcsönös a szimpátia, megteszem természetesen.
35F
6/15 anonim válasza:
Ha szimpatikus az illető, akkor magától is becsusszan a kéz :)
7/15 anonim válasza:
5. Válaszoló! Leírnád mit jelent a hobbimasször? És hogy zajlik egy ilyen "többre" kapható dolog?
8/15 anonim válasza:
Nem hivatásszerűen csinálom. Ennyi.
Ismerősök, meg ismerösök ismerősei, barátok, barátnők, feleségek.
Általában bugyiban, de volt már, aki anyaszült meztelenül feküdt elém. Popsimasszás közben észre lehet venni, h felmerúlnek igények, de van, h konkrétabb igények érkeznek.
9/15 A kérdező kommentje:
Ucsó popsimasszazs közben hogy veszed észre hogy másra is van igény?
2017. okt. 29. 17:17
10/15 anonim válasza:
Eregeti a titkos szellentős rejtjeleket és a jó masszőr ezt megérzi és akkor mehet a nuni felé ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!