Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom együtt akar velem lenni de nekem meg van egy olyan problémám hogy olyan hangot ad ki a hüvelyem mint ha pukiznék. Mit csináljak?
Tán el kéne olvasni a cikket...
"Érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy az előrehaladottabb tünetek nem csak az idősebb korosztály panaszai. Előfordul, hogy nem jelentkeznek elsőfokú medencefenék gyengeségre utaló panaszok, hanem kiderül, hogy valamelyik alhasi szerv elindul lefelé. Vagyis kórtól függetlenül, inkább életmódbéli szokásoknak köszönhetően alakulnak ki az intim panaszok. A gáti erővesztés mértéke és területi kiterjedése is ennek függvénye."
kórtól vagy kortól függetlenül?
nem olvasok el minden cikket, amit itt belinkelnek, pl. mert tudom, hogy az orvosok se értenek egyet a legtöbb dologban, és nem minden forrás megbízható.
ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy a suliban lett volna valami felderítetlen gondom. a puncifing meg elmegy, nincs vele gond. az intimtornán azért gondolkozom, csak úgy. szerintem mindenkinek jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!