Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy az utóbbi időben elég sok fiatal lánnyal volt dolgom? Igaz minden esetben csak szex, és általában többszöri alkalommal.
Figyelt kérdés
Kezdődött mindez 36 éves koromban 10 évvel ezelőtt, akkor egy 17 éves lány nézett ki magának, fél éven keresztül szexuális kapcsolatunk volt, utána mondjuk "egészséges"-nek mondható 10 évvel fiatalabb lánnyal voltam, aránylag sokáig 4 évig, utána 2014-ben a 40. szülinapomon egy 25 éves lánnyal kavartam, aztán tavaly nyáron egy 18 éves lány jött el velem nyaralni, most meg egy szlovák 18 éves csaj van rám állva, vele is lefeküdtem már. Ami ebben a sztoriban félelmetes, hogy nem én futkosok utánuk, jelenleg egy 28 éves csajjal szoktam lefeküdni ő 11 évvel ezelőtt nagyon szerelmes volt belém, nem értem ezt az egészet, mert nem tartom magam huu de menő pasinak, jó humorom van, és hiába vagyok 43, mindenki 27-30 évesnek saccol.2017. okt. 28. 08:23
11/11 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok meg még sok öreg pasi itt a gyk-n.Minden 18 éves bombázó velem akar dugni.50 vagyok de korhatáros filmre csak a személyim felmutatatása után engednek be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!