Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 34 évesen szűz pasi vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 évesen szűz pasi vagyok. Ez komoly. Nagyon ciki? Komoly választ várok

Figyelt kérdés

2017. okt. 27. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A férjem ennyi évesen még szűz volt, furcsa.
2017. okt. 31. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem szégyen ez, csak kellemetlen.
2017. okt. 31. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem arról van szó hogy ciki vagy nem, hanem arról hogy változtatnod kell valamin. Vagy kezdj ismerkedni, vagy menj el egy csajozós tréningre de legalább néz meg előadást a neten lehet van fent. Pár tanács ha megfogadod: merj beszélgetni csajokkal nem harapnak, nyugodtan mondj lökött dolgokat is hidd el jobban tetszik nekik mint gondolnád ha nevet az már félig siker, nem baj ha nevetnek akár rajtad akár az is bejöhet, egy kis szemtelenség is lehet célozgatás pedzegetés na nem bunkón meg nem erőszakosan, keresd és hívd találkozóra többször is egyszer csak leesik neki hogy nem azért veszel minden nap nála kutyakaját mert állatmenhelyed van, legyél előzékeny engedd elöre a pénztárnál vagy engedd magad elé a buszon és már lehet neki bolondságokat mondani látni fogod ha zavarja és akkor abbahagyod
2017. okt. 31. 18:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ciki. Amúgy miért? Nem tetszettél meg senkinek vagy vallási okokból? Ne ennek elmesélésével kezdj egy kapcsolatot, mert nem pozitívum hacsak nem szűz még a lány is. Egyébként épp egy 39 éves pasival randizok aki szintén szűz

Ő vallási okokból. Nagyon rosszul elem meg a dolgot, szerintem baromi gáz. Nem mondom, hogy érzések nélkül csinálja valaki, 15-16 ébesen vagy.fűvel fával azonnal de azért 30 év felett aki nem papnak készül ne már!

2017. nov. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!