Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam anyám barátnőjét. Hogy nézzek így anyu szemébe?
Jó kis 40+ milf... nem tudtunk egymasnak ellenálni. Félek, elmondja anyámnak, hogy nézzek a szemébe?
21/f
Akkor most megnyugtatlak. Én is lefeküdtem a baránőm fiával többször is, és képzeld nem mondtam el az anyjának, eszem ágában sem bolt,miért mondtam volna? Ez a nő miért mondaná meg? Oké, hogy a barátnők mindent megbeszélnek, de azt azért nem ha egymás fiával lefeküszünk, ne légy naiv. Meg haeg is tudná anyád,ugyan mit szólna, biztosan gondolja, hogy nem tettél szüzességi fogadalmat. Tudja, hogy 21 évesen már van szexuális életed, úgyhogy nem érdekelné.
39/N
21 évesen nem kéne ezt kiírni, mert inkább dicsekvésnek hat, mint válaszra váró problémának!
Ugyanakkor maximálisan elhiszem, bizony van ilyen - és lesz is ilyen!
Jól tettétek, ha megtehettétek!
Anyukád meg úgy fog tenni - még ha megtudja akkor is, hogy semmiről sem tud - és nem is tartozik rá!
Jól tetted!
Anyukáddal - ez ügyben - ne foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!