Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélveztem a csaj szájába, pedig. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval leszopott, és ugyan nem beszéltük meg, hogy mehet-e a szájaba vagy sem, beleélveztem. Én nem ordítok elvezés előtt, csak nagyobbakat sóhajtok... azt mondja nem vette észre, csak azt, hogy már lövök.
Mégis megvárta az utolsó cseppet is majd rámköpte.
2017. okt. 27. 19:35
21/25 A kérdező kommentje:
na
2017. nov. 4. 09:57
22/25 anonim válasza:
Na és van folytatás? Egyébként rendes volt a lány.
23/25 A kérdező kommentje:
igen, volt azóta több is. ment azóta szájba is, megbeszéltük és élvezte! de szereti arcra is kapni
2017. nov. 8. 12:05
24/25 anonim válasza:
Jó kis sperma játék!
Azt próbáltátok már, amikor élvezés után átcsorgatja a szádba?
25/25 A kérdező kommentje:
Azt nem... inkább lenyeli ;)
2017. nov. 8. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!