Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélveztem a csaj szájába, pedig. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval leszopott, és ugyan nem beszéltük meg, hogy mehet-e a szájaba vagy sem, beleélveztem. Én nem ordítok elvezés előtt, csak nagyobbakat sóhajtok... azt mondja nem vette észre, csak azt, hogy már lövök.
Mégis megvárta az utolsó cseppet is majd rámköpte.
2017. okt. 27. 19:35
13/25 anonim válasza:
Máskor majd legalább rákérdezel előtte,hogy szabad-e..:)
14/25 anonim válasza:
Hát ha pocsék íze van a cuccodnak ne várd el hogy nyelhe mint kacsa a nokedlit
Egyébként egy normális pasi megkérdezi hogy mehet e szájba
23 N
15/25 A kérdező kommentje:
Nem beszéltük meg, csak aki nem szereti, mindig szóltak.
Utana csak annyit mondott, nem ez volt megbeszélve
Mondom, semmi nem volt megbeszélve.
2017. okt. 27. 20:33
17/25 anonim válasza:
szerintem rendes volt abbol a szempontbol hogy engedte végig az élvezést a szájába, nem szakitotta félbe a dolgot. bár azt nem ártott volna megkérdezni hogy engedi e a cuccot szájba.
18/25 anonim válasza:
Figyu okoska..ha tudod hogy szeretsz szájba èlvezni akkor kèrdezz rá előre hogy lehet e?? Ahogy te vered itt most magad hogy rád köpte,kb olyan fura lehetett neki is.. bár ki mit szeret..
19/25 anonim válasza:
Na igen nekem is volt hogy előre nem beszéltünk meg semmit ezért miközbe csinálta megkérdeztem, hogy szóljak előtte? Erre van aki mondta hogy mehet szájba volt aki meg mondta hogy szóljak és akkor mellre. De én is halk típus vagyok így amikor érzem hogy közel a vége akkor szólok hogy ezaz mindjárt meglesz. Nem egy agysebészet... És máris tud a csaj készülni rá. 27/F
20/25 anonim válasza:
Hát, ha kérdezés nélkül beleélvezne a pasim a számba, finoman szólva pofátlanságnak érezném. Egyébként én akkor is szeretem, ha szól, amikor a számba élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!