Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha ezt látnátok?
Párommal szoktunk az erkélyen szexelni, 2 paneltömb is van szemben, multkor egy srác látott meg minket.
25F 23L
Hat mivel egy rohadt szemet szar alak vagyok....(tobben is tudjak tanusitani)
Vennek valami hiper szuper dront..rajta valami nagyon jo ejjelato kameraval. Mikor szexeltek odairanyitanam, felvennem a dolgot, masnap irnek egy levelet felado es cimzett nelkul, szolnek egy hajlektalannak hogy egy eztesert dobja be a postaladatokba a levelet.
Kideritenem a munkahelyeteket es megfenyegetnelek titeket hogy egy nagyobb penzszosszegert cserebe nem kurtolom szet a munkahelyeteken a dolgot. Plusz betelfonalnak a tv-be kihivnam a fokuszt, a nyakatokba varrnek mindent, mit tudom en.
“Hat most mondja meg kerem kiul a gyerek az erkelyre es mit lat? Hogy ott szexelnek, (unokatesom lenne a gyerek) tonkre tettek a lelki vilagat, azota nem tud aludni, meg remalmai vannak, stb)”
Kell jogsira a penz, dolgozni nem akarok, ezert ezt csinalnam, igy reagalnek, magyarorszagon elunk...mindenki ugy el meg....AHOGY TUD.
Azt hiszem tenyleg egy szemet rohadek szar alak vagyok. :/
" szoktunk az erkélyen szexelni ". Azt jelenti elég gyakran.
Nem tudom, mit reagálnék.
Ha már megláttak, süegősen el kellene felejteni a nyilvános szexet.
Közszemérem sértés, 6-7 éves gyereknek se kellene látnia.
Akár zsarolhatnának is. " csak simán ", melohely felkutatások nélkül is...
Elég nagyok vagytok, fel lehetne mérni milyen következménye lehet.
Ha pedig SIMÁN kíváncsi vagy az olvasók véleményére, hát itt olvashatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!