Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés, amikor egy kb 18-20 centis, vastag, eres farok tunkolgatja a méhszájatokat?
Figyelt kérdés
Van, aki élvezi?
Kort is!
2017. okt. 27. 13:22
11/20 anonim válasza:
Az én volt páromé is kb 20 cm lehetett. Volt olyan póz ami fájt, azokat hanyagoltuk, amúgy én élveztem.
12/20 anonim válasza:
Nincs is annál jobb mikor egy nagy vastag farok jön befelé :) Nem válaszolok privátra
13/20 anonim válasza:
A vastag, eres farok jó. Az, ha a méhszájamat tunkolja, az fájdalmas.
14/20 anonim válasza:
Nem próbáltam, de nem is szeretném. A 15 cm-es vastagra szavazok.
15/20 anonim válasza:
hát az én vibrim 15 cm és nem megy tövig ... mondjuk szeretem a fájdalmat lehet érdekes lenne
16/20 anonim válasza:
Le lehet nyugodni a p#csába, mind szereti a nagy és vastag méretet, hisz alkalmazkodnak hozzá, szemben a harangozó kis 3,5cm vékony ropival.. Akit kiröhögnek és kidobnak azok csak a rövid és vékony farkú selejtek.. Tapasztalat sajna.
17/20 anonim válasza:
Isteni,minden heteró nő élvezi. Én akkor érzem magam igazán nőnek.
20/L
18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, tényleg isteni vagy csak a szád nagy? Megmártanám a méhedben is a farkamat. Írj.
2017. okt. 29. 19:26
19/20 anonim válasza:
Fú mekkora csajozós duma.... van aki erre harap kisfiú?
20/20 anonim válasza:
Mi a fax ez a sok szar?
Senki sem érti az iróniàt.
Colt vàltsàtok àt centibe, büdöõs pi csàba
Igaz a 20 tól kettővel lemaradok de az összes lepontozónak tövig tolnàm a col-omat, nemtőlfüggetlenül, (hisz azt mondjàk, hogy nem az a búza aki csinálja, janem aki hagyja) , azt még bele is tolnék izomból, hogy a gyomorszájat is üsse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!