Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, van ilyen, hogy valaki elég jól néz ki, hogy
megdugd, de nem elég jól, hogy járj is vele?
5-ös vagyok. Ja ilyen nálam nincs amit te mondasz. :D Aki bennem kiváltja az ingert hogy megdugjam, azzal járnék is.
2017. okt. 27. 09:10
A stilusa olyan, ha agyatlan, nem tud rendesen beszelni, bunko, a vilaglatasa alpari, attol meg lehet olyan teste, arca a csajnak hogy szenne kefelem egyszer, s vagy ketszer a szajaba elvezek. De emberek kozott nem mutatkoznek vele. Igen, ilyen letezik.
2017. okt. 27. 09:10
Van hát. Pl ezt a listát nézzétek:
[link]
Innen dugtam már 5-ös kinézetű csajjal, amikor nem volt más. Járni viszont biztos eggyel sem járnék.
2017. okt. 27. 10:02
1: még látszik, hogy fiatal vagy
2: igen, van olyan, hogy szívesen szexelnél vele, de járni már nem. Ez lehet amiatt, mert a külseje valamilyen szinten izgató, de nem szívesen mutatkoznál vele utcán, vagy ahogy írtad, a belső nem olyan akivel el tudnád képzelni a kapcsolatot.
2017. okt. 27. 10:48
Ismertem egy nőt, bejárt a munkahelyemre de csak láttam és nem beszéltem vele. Fantasztikus formák, gyönyörű test, szöke haj fekete szemek, pont az esetem. Amikor megláttam rögtön kezdett feléledni a férfiasságom, aztán volt hogy kökemény lett a munkahelyen.
Egy napon úgy adódott hogy beszélgettünk .... de csak pár mondatot. Egy világ omlott össze bennem akkora suttyó surmó embert életemben nem láttam.
Ezután már meg se fordult a fejemben hogy megdugnám nemhogy beindultam volna tőle.
Szóval nem minden férfi dugna meg minden pinát, de az itt levőknek nagy %-a.
2017. okt. 27. 10:54
Van ilyen, a férfiak többségének ugyanis nem kellenek különösebb érzelmek ahhoz, hogy lefeküdjenek valakivel. Pár hónappal ezelőtt én is együtt voltam egy ilyen nővel: festett fekete haj, igéző barna szemek, tökéletesen kerek popsi, valami elképesztően erős szexuális kisugárzással kombinálva. Amikor a közelemben volt képtelen voltam levenni róla a szemem. Viszont emellett rettentő primitív és az egészséges határokon túlmenően szexmániás, ha valaki kicsit is felkeltette az érdeklődését, akkor bárhol, bármire kapható volt. Ilyen formán esélytelen volt, hogy komolyabb kapcsolatot kezdeményezzek vele.
2017. okt. 27. 13:03
De még mennyi! Kapcsolatra ezerszer magasabban van a léc szinte minden férfinál.
2017. okt. 27. 13:46
Igen van ilyen. Van egy csaj, külsőre nagyon vonzó, ha lenne rá mód, megdugnám. De járni vele kizárt. Fejben tök üres, természetre pedig annyira egyszerű és bunkó, hogy nem égetném vele magam társaságban.
2017. okt. 27. 15:49
Ezzel én is így vagyok! Aki tetszik azzal járnék is. Dugni nem megy olyannal aki nem jön be.
2017. okt. 28. 07:58
Létezik az a mennyiségű pia, ami után lehet ilyen választóvonalat húzni. Mondjuk, kár, hogy 26 éve absztinens vagyok. :-))
2017. okt. 28. 15:46
Kapcsolódó kérdések: