Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, van ilyen, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, van ilyen, hogy valaki elég jól néz ki, hogy megdugd, de nem elég jól, hogy járj is vele?

Figyelt kérdés
Ezt nem tudom elképzelni, nekem valaki vagy bejön, vagy nem. Nincs köztes kategória. Ha bejön, akkor járnék is vele, amennyiben olyan a személyisége, ha nem jön be, akkor viszont nemis szexelek vele.

2017. okt. 27. 08:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%
Tanulj meg fogalmazni kisanyám...
2017. okt. 27. 08:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen.
2017. okt. 27. 08:08
 3/20 A kérdező kommentje:
#1 mi nem érthető ezen? Tudom, hogy a magyaroknak gyatrán megy a szövegértés, de fuss neki megint...
2017. okt. 27. 08:09
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Nálam nem a kinézete a választóvonal. Ha tetszik megdugnám, de csak szexre akkor kellene, ha belsőleg nem az igazi. Aki még nem tetszik, azzal abszolút kizárt a szex is, meg a kapcsolat is.
2017. okt. 27. 08:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nekünk pasiknak néha az is elég ha csak a teste jön be. Mi attól még képesek vagyunk szexelni olyannak akinek a személyisége nem tetszik. Értsd. Ha a teste jó, de buta mint a raklap, még dugni jó lesz! Érti kedves? :D
2017. okt. 27. 08:16
 6/20 A kérdező kommentje:
#5 értem, de én most csak a külsőről beszélek :D Van olyan lány, aki tetszik annyira, hogy megdugd, de annyira nem, hogy járj is vele? Mondjuk nagyon jó alakja van, csinos és ápolt, de arcra nem a legszebb(nemis csúnya, csak saját megítélés szerint kb átlagos). Ettől még, ha tetszik a személyisége, járnál is vele?
2017. okt. 27. 08:19
 7/20 anonim ***** válasza:
Csak külső alapján nincs ilyen. Van olyan, hogy külsőre megfog, de emberileg nem. Ilyenkor nem mennék bele kapcsolatba.
2017. okt. 27. 08:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Jóval tágabb az a réteg akit csak megdugnék mint az akivel járnék is, ha csak a külsőt nézzük. Akivel járnék is abból olyat próbálok nézni aki közelít az ideálomhoz, és így nincs az a veszély hogy kísértésbe esek, na meg akivel jársz azzal látnak ergo nehogy már szégyelld. Szexnél viszont ha kicsit teltebb a csaj, vagy nem olyan szép az arca nem annyira számít mivel csak dugtok, nem kell vele mutatkozni se életed végéig nézni. 27/F
2017. okt. 27. 08:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Igen, Láthatatlan Őzike.
2017. okt. 27. 08:33
 10/20 Ramone ***** válasza:
100%
A nők többsége ilyen... Szépek általában de hosszútávon nem lehet elviselni őket mert a nagy része buta és műveletlen... Nekem szükséges az hogy a leendő nőmmel ne csak dugni lehessen hanem beszélgetni is... Én sem vagyok diplomás professzor nem a kvantumfizikáról akarok előadást de egy alapműveltsège legyen már ami nem abból áll hogy felsorol pár celebet ... És az ilyen nőkből egyre kevesebb van sajnos
2017. okt. 27. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!