Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es férfival is jó a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfival is jó a szex?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy működik neki minden? Kemény a farka akkor is?

34 éves nő vagyok.

2017. okt. 26. 23:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ahhhh nagyon jó! szuper ! :))
2017. okt. 27. 02:44
 12/29 anonim ***** válasza:
37 éves vagyok. Még mindig nagyon kemény..... óóó nem hinném hinném hogy 3 év alatt ez elmúlik...
2017. okt. 27. 05:38
 13/29 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha egy pasi sportos, egészséges életet él, nem égett ki korábban, akkor szuper lehet a potenciálja és sokkal többet tud nyújtani az ágyban, mint egy huszon- vagy harmincéves, ráadásul a partnerét is sokkal jobban értékeli, megbecsüli, kényezteti, mint a fiatalabbak. Rám is ez jellemző, aki nem hiszi, járjon utána :-)
2017. okt. 27. 06:19
 14/29 anonim ***** válasza:
34F vagyok,és érzem az energiát hogy az elkövetkező 10 évben leszek a legjobb szex terén... néha már most is meglepődök magamon...
2017. okt. 27. 06:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Jó ám 😊
2017. okt. 27. 07:10
 16/29 A kérdező kommentje:

ennek úúúgy örülök,de tényleg!34 évesen ugyebár nagyobb a valószínűsége,hogy nem 25 éves párom lesz, hanem nálam idősebb,úgyhogy gondoltam érdeklődök a kilátásaim felől :)))

meg a sok hülye netes cikk:

" 40 felett is van szexuális élet"

" 40 feletti impotencia "

stb...

2017. okt. 27. 07:53
 17/29 anonim ***** válasza:
40- és férfival IS jó a szex??? Annyit helyesbítenék, hogy 40 - és férfival az igazi a szex...44/ f😀...
2017. okt. 27. 08:19
 18/29 A kérdező kommentje:

mondom én,hogy én is ezt gondoltam,csak pár korábbi hozzászóló egy előző kérdésemre, illetve az neten összeolvasott hülyeség elbizonytalanított.

de már nem :)))

2017. okt. 27. 08:22
 19/29 A kérdező kommentje:

egyébként nem tudom,mennyire placebo ez,vagy butaság,de nekem valahogy egy 35-45 közötti, de inkább 40-es férfi farka az "igazi". Az olyan nem is tudom..olyan igazán "érett",férfias, olyan nagyon maszkulin, izgató, igazi,ereje teljében lévő pénisz.

Távol áll tőlem,hogy egy 20-on éves pasit megbántsak, de még huszonévesen is inkább a harmincas-negyvenes farkak hoztak lázba úgy igazán.

Huszonévesen valahogy még a hímtagjuk is olyan " fiús".

2017. okt. 27. 08:27
 20/29 anonim ***** válasza:

50 vagyok, minden úgy működik mint 30 évesen, minden este szerekezek, van hogy reggel is, hétvégén, nyaraláskor többször is naponta.

A szexuális igény és teljesítmény nem annyira kor kérdés inkább életmód, genetika és környezeti hatások. De tapasztalatom szerint a mők 40 évesen vannak a csúcson minden téren: kisugárzás, szexuális vágy, önbizalom, stb. A legjobb korosztály.

A nyagyszüleim 70 évesen is nyomták a témát.

2017. okt. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!