Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfival is jó a szex?
Ugyanúgy működik neki minden? Kemény a farka akkor is?
34 éves nő vagyok.
ennek úúúgy örülök,de tényleg!34 évesen ugyebár nagyobb a valószínűsége,hogy nem 25 éves párom lesz, hanem nálam idősebb,úgyhogy gondoltam érdeklődök a kilátásaim felől :)))
meg a sok hülye netes cikk:
" 40 felett is van szexuális élet"
" 40 feletti impotencia "
stb...
mondom én,hogy én is ezt gondoltam,csak pár korábbi hozzászóló egy előző kérdésemre, illetve az neten összeolvasott hülyeség elbizonytalanított.
de már nem :)))
egyébként nem tudom,mennyire placebo ez,vagy butaság,de nekem valahogy egy 35-45 közötti, de inkább 40-es férfi farka az "igazi". Az olyan nem is tudom..olyan igazán "érett",férfias, olyan nagyon maszkulin, izgató, igazi,ereje teljében lévő pénisz.
Távol áll tőlem,hogy egy 20-on éves pasit megbántsak, de még huszonévesen is inkább a harmincas-negyvenes farkak hoztak lázba úgy igazán.
Huszonévesen valahogy még a hímtagjuk is olyan " fiús".
50 vagyok, minden úgy működik mint 30 évesen, minden este szerekezek, van hogy reggel is, hétvégén, nyaraláskor többször is naponta.
A szexuális igény és teljesítmény nem annyira kor kérdés inkább életmód, genetika és környezeti hatások. De tapasztalatom szerint a mők 40 évesen vannak a csúcson minden téren: kisugárzás, szexuális vágy, önbizalom, stb. A legjobb korosztály.
A nyagyszüleim 70 évesen is nyomták a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!