Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nőt hogy lehet orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőt hogy lehet orális szexre kényszeríteni? Mi van ha bosszúból leharapom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ugyan nő, de ezer helyen olvasom a zaklatási botrányokat, hogy adott nőcit orális szexre kényszerítettek. Nem értem egy hogy zajlik???

Az odáig oké hogy érzelmi vagy fizikai fenyegetéssel zsarolással arra kényszerít hogy kapjam be a farkát. Lehet kénytelen vagyok be is kapni oké.

Na de ha már a számban van mi tart vissza hogy full izomból ráharapjak a répájára? Ha nincs mázlija le is hararom neki, de lehet megússza egy súlyosan roncsolt bőrön lifegő répával az illető.... garantáltan nem kényszerít többé senkit.

Szóval hogy kell ezt elképzelni? Ott a szegény kényszerített nőcike szájában a répával és szopja? Miért nem harap rá fullra ha már úgyis a szájában a bré?

2017. okt. 26. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%

Akkor a pasi eltöri az állkapcsodat, hogy mozgatni se tudd. Sok nőnek alapból eltörik, hogy meg se próbáljon harapni vagy ellenkezni.

Ha pedig nem törik el, akkor ott van a késes vagy akármilyen fenyegetés, na meg persze a félelemtől való irdatlan nagy sokk.

Előttem már leírták, de nem kéne hibáztatnod az áldozatokat, mert ezzel magadat is elég rossz színben tünteted fel, és még azt is megmutatod, hogy tudatlan vagy.

2017. okt. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!