Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 1 hónap elteltével nem nagyon akarja a sexet. Mi az oka?
52/F Minden este szeretkezek a párommal, de ha van idő reggel is.
Ha valaki fiatalon falja a nőket, sok nője van az semmit nem jelent, csupán annyit hogy nem maradt mellette egy nő sem tartósan. Vajon miért?
Ha valaki mellett tartósan kitart egy nő az azt jelenti hogy jó az ágyban is.
Ez nem társkereső oldal és főleg nem szexpartner kereső. Ez egy olyan oldal ahol mindenki csócsteljesítményt tud nyújtani szexben a 20+ cm farkával, akár naponta 10x is.
Csak épp mindegyik alkalmatlan arra hogy összeszedjen egy épkézláb nőt és megtartsa azt. Persze ezért a nők hibásak mert mindegyik ribi aki nem hajlandó nekik első szóra szétrakni a lábát.
13:
Nekem is volt már sajnos olyan, aki nem akarta a szexet, rengetegszer elutasította a közeledésem. Aztán utána meg volt sértődve, ha kivertem. Nem is tartott sokáig a kapcsolatunk.
Az igények eltérőek.
Én 52 éves vagyok, és napi kétszer szexelünk a feleségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!