Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet meglepni egy fiút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet meglepni egy fiút erotikusan?

Figyelt kérdés

Mivel tudnám meglepni a páromat szülinapja alkalmából?

Fiatalok vagyunk még és nem járunk régóta de tudom h valami erotikus dolognak örülne. Tippeket kérnék :)

2017. okt. 24. 08:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer táncoltam a páromnak. Nem kicsit élvezte.
2017. okt. 25. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerezz be valami szexi rucit.

Nálam a tuti befutó:

-piros ajkak, piros körmök

- fekete színű feszülős bőrdzseki, kivágott mellrésszel

- minimum 15cm sarkú platform bőrcsizma

Nekem egyszer ezeket alkalmazta a párom, olyan szinten felizgultam akkorát tán még sosem élveztem, kb 15 percig nem voltam magamnál utána. ;)

- használj mocskos szavakat, kezeld alárendeltként, bilincseld meg, ez sok pasit beindít!

2017. okt. 25. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért arra nem árt tudni, hogy tényleg szereti-e a párod a dominákat. Én például csak dühös leszek attól, ha lefognak, vagy megpróbálnak megbilincselni. Klausztrofóbiás vagyok.
2017. okt. 25. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!