Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori az olyan lány aki tud mélytorkozni?

Figyelt kérdés
Nekem mereven 13 cm hosszú és eddig 3 barátnőm volt de egyik sem tudta bekapni tövig,itt gyikon olvasom hogy még a 20 centi is megy egy-két lánynak. Akkor most mi az igaz? van olyan aki legalább 13-mat betudná erőlködés nélkül kapni tövig vagy még az is nehéz?

2017. okt. 23. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ritka mint a fehér hollo
2017. okt. 23. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy 14 centit vagy 20-at kell-e benyelni.
2017. okt. 23. 19:36
 13/16 fannika29 ***** válasza:
43%
16ig simán oké, gyakorlassal menne ez tovább is.. :)
2017. okt. 23. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:
#7 Itt a gyikon mindenkinek 20 centis farka van. De csak itt! :D
2017. nov. 1. 15:27
 15/16 Éron91 ***** válasza:

Szerintem gyakorlás és akarás kérdése,most egy 10centis nyalókát ha nézek gyakorlás nélkül én is be tudnám kapni teljesen pali létemre,tehát ha lány lennék és 20centis farka lenne a palimnak akit szeretek szerintem gyakorolnám míg be tudnám venni teljesen.

Ui: Nekem több lány ismerősöm/barátnőm is be tudta venni teljesen vagy majdnem teljesen pedig 20-22centi körül vagyok. Nem lehetelten a dolog. Arról nem is beszélve ha többet adsz akkor többet is kaphatsz egy kapcsolatban és ez lehet csak apróságnak tűnik,de ez is közrejátszik szerintem.

2017. nov. 1. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Van olyan csaj elvileg aki élvezi, ha kicsit öklendezik. Legalabbis nekem eddig 2 barátnőm ilyen volt (és nem én kértem), pedig összesen csak 3 volt.

És nekem 16.5 cm kb.

2017. nov. 1. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!