Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves pasinak 50-es női szerető nem meredek?
Figyelt kérdés
Én lenné a 18 éves pasi,és kicsot hezitálok hogy belemenjek-e,csini tapasztalt meg minden de idősebb 10 évvel mint az anyám...2017. okt. 22. 17:43
3/12 anonim válasza:
Ha ezen még gondolkodsz, és még a mi tanácsunk is kell a döntésedhez, akkor ne tedd!
Én már rég megdöntöttem volna, mint szökőár a luxushajót!
4/12 anonim válasza:
Nem mindegy hány éves, ha bejön?
Nem az anyáddal fogsz szexelni, hanem egy kívánatos nővel. A korkülönbségről nem tehet egyikőtök sem.
7/12 anonim válasza:
nem is tudom, miért kérdés! ha ő is akarja, adj Neki!
8/12 anonim válasza:
En 16 evesen vesztettem el egy 38 eves novel tudom kicsit mas a te helyzeted de azota olyan jo meg egy novel sem volt szoval en a helyedben nem hezitalnek.
21/f
9/12 anonim válasza:
Számomra sokkal vonzóbbak ezek az idősebb, dekoratív érett nők, mint a fiatalabb korosztály (persze akad kivétel) Ha bejön a nő, egy percet sem gondolkoznék, hanem kapnék az alkalmon! Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!