Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akiknek nincs hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek nincs hüvelyi orgazmusa: ti élvezitek így is a szexet?

Figyelt kérdés

Csikló orgazmusom szerencsére van, így csak kíváncsiságból kérdezem. Sajnos nekem semmilyen jó érzés nincs szex közben, tehát magát az aktust nem élvezem. Persze, lelkileg jó, hogy a barátommal vagyok, stb. de fizikailag semmit sem érzek. Ti hogy vagytok ezzel?

És még egy kérdésem lenne: mivel ez a problémám, adódott még egy olyan gond is, hogy kb 10 perc után kiszárad a hüvelyem. Ezen hogyan lehetne segíteni?

20l

2017. okt. 22. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hasznaljatok sikositot :)
2017. okt. 22. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Na, várjál, ez két külön dolog. Attól, hogy nincs hüvelyi orgazmusod, még lehet jó érzés nagyon, amikor beléd hatol. Én is így vagyok vele, bár nekem már volt hüvelyi orgazmusom. De ha nem jön össze, akkor is élvezetes maga a szeretkezés, jólesik nagyon. És hiányozna egyértelműen, ha ez nem lenne, csak előjáték meg csiklóizgatás. ;)
2017. okt. 22. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi van ha szex közben is valahogy izgatnátok a csiklós?

A száradra pedig a síkosító a megoldás

2017. okt. 22. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan így vagyok. Használjatok latex alapú síkosítót, az nem szárad fel olyan hamar.

Amúgy nem zavar, amíg gondoskodik a partnerem a csikló orgazmusomról.

2017. okt. 22. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az aktus végig isteni, de nincs "vége" nincs orgazmus, csak utána nyalással.
2017. okt. 22. 20:53
 6/8 anonim válasza:
Szerintem ez a két dolog külön külön is gáz. Nekem is hasonló gondjaim voltak és sokáig nem foglalkoztam ezzel, de később nagyon megbántam. Ha nem akarod, hogy "berögzüljenek" nálad és a kapcsolatodba sem szeretnéd tovább vinni ezeket a szexuális problémáidat akkor sürgősen keress vmi megoldást. Nekem egyéb alternatív módszerek nagyon hamar megoldották a problémát és nagyon sajnáltam, hogy kezdetben nem vettem ezeket a jeleket komolyan.23l
2017. okt. 25. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Imádom ahogy behatol és sokáig élvezem is. Sex közbeni csikló izgatással szoktuk a dolgot megoldani. :) és ige a szárazságra sikosító :)
2017. okt. 26. 15:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a kéz :)
2017. okt. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!