Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőtársaim, akiknek nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, akiknek nincs hüvelyi orgazmusa! Ti így is élvezitek a szexet?

Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt már hüvelyi, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor. Nem oszt, nem szoroz, persze, más érzés, intenzívebb, hosszabb, de a sima orgazmus is nagyon jó és élvezetes tud lenni. Nem értem, miért van mindenki így ráfeszülve erre a hüvelyi orgazmus kérdésre.
2017. szept. 27. 16:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem volt. Csak csiklóval és popsival sikerül, de nekem az baromi nagy élvezet. És nem érzem hiányát a hüvelyinek. Soha eszembe sem jutott, h ettől kevesebb lennék pl.
2017. szept. 27. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Képes vagyok rá, volt is már, de az esetek döntő többségében én a csiklómat ingerlem együttlét közben és így megyek el minden alkalommal. És teljes mértékben élvezem a szexet!

Én se értem, hogy miért akkora szám a hüvelyi orgazmus. A csikló által elért orgazmus ugyanolyan kielégítő és jó.

2017. szept. 27. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem ingerlem a csiklóm közben akkor is élvezem, csak az orgazmusig nem jutnék el. Szóval igen, élvezem csak nem kielégítő
2017. szept. 27. 18:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi 4-es, én is így vagyok, mint te, élvezem, de nem az igazi, kicsit hiányérzetem van.

Többieknek írom, hogy nem nagy ügyet csinálok belőle, csupán érdeklődtem, hogy más is van-e ilyen cipőben és ő hogyan éli ezt meg.

2017. szept. 27. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Talán kapcsolat elején érezném hátránynak, ha egy férfi nem értené, hogy miért nem elég amit ő csinál.

Ti ilyen helyzetben nem voltatok még?

2017. szept. 27. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Több férfival is voltam már, de csak egy értetlenkedett azon, hogy miért nincs hüvelyi orgazmusom. Baromi idegesitö volt, és nem akart nyalni, ez volt az értetlenkedés oka. Többé nem voltam vele ezek után.
2017. szept. 28. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
6# Nem, szerencsére. Értelmes férfi attól már elégedett és boldog, ha egyáltalán van vele orgazmusa a nőnek, tök mindegy, hogy hüvelyi vagy sem.
2017. szept. 28. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy így kérdésen belül is válaszoltatok :)
2017. szept. 28. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
45-ös pasi létemre mondom szerintem itt az a baj, hogy a sok nő nem veszi a fáradtságot arra, hogy megkeresse és megtapasztalja, hogy neki mi és mi a jó, ha van pasi ha nincs masztizni sokat kell, mert így tanul az ember. A pasi is hibás jobban mint a nő, mi az hogy a pasi nem szeret nyalni, hát milyen ember az ilyen. Meg aztán nem fordítanak elég időt arra hogy, hogy a csajt eljuttassák a csúcsra, vagy addig izgassák amíg amíg megfelelő állapotba nem kerül. Lusták, meg a siessünk.Én addig nyalom-ujjazom a páromat ameddig meg nem keményedik a punija vagy el nem élvez, csak ezután teszem be a szerszámot, és élveztetem el hüvelyesen. Olyan nincs hogy nincs hüvelyi orgazmus, tapasztalatlanság, lustaság, és türelmetlenség van. 45/f
2017. szept. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!